Hesabım
    "Betty", HBO'dan İkinci Sezon Onayı Aldı!

    Kaykay dünyasına yolculuk devam edecek..

    2018 yapımı olan ve gösteriminden sonra değeri daha çok anlaşılan Skate Kitchen filmi, Betty dizisiyle bir spin-off projesi olarak karşımıza çıktı. HBO imzalı, 6 bölümlük dizi övgüler topladı ve ikinci sezon onayını kaptı. Cyrstal Moselle imzalı Betty, New York'taki genç kadın kaykaycıların hikayesine odaklanıyor. 

    “Betty”de, New York'lu bir grup genç kadın kaykaycının, erkeklerin egemen olduğu bir arenada isim yapmak için gösterdikleri mücadele anlatılıyor.  Rachelle VinbergDede LovelaceNina Moran ve Ajani Russell'ın da aralarında bulunduğu “Skate Kitchen” filminin kadrosu bu dizi için de kamera karşısına geçti. Moselle “Betty”ye liderlik etmek için projeye dahil oldu ve ortak yazar Lesley Arfin'le birlikte çalışmaya başladı. Arfin’in daha önce yer aldığı projeler arasında HBO serisi “Girls”, “Brooklyn Nine-Nine” ve “Love” adlı komedi dizileri bulunuyor.

    HBO'nun devam kararı, şovun finalinden yaklaşık iki hafta sonra gelmiş oldu. İlk sezon altı bölümden oluşurken, ikinci sezon için henüz bölüm sayısı belirlenmedi. HBO Programlama Yöneticisi Amy Gravitt, "Betty'nin ilham verici kadınlarıyla NYC sokaklarında gezinmek bir zevkti ve hikayelerini ve dostluklarını bizimle paylaştığı için onlara ve Crystal'e minnettarız. Hikayenin gideceği yeri izlemek için sabırsızlanıyorum." dedi.

    Dizi, New York'ta ağırlıklı olarak erkek odaklı kaykay dünyasında hayatlarını geçiren genç kadınlar arasındaki ilişkileri takip ediyor. Moselle, Igor Srubshchik, Jason Weinberg ve Alliah Sophia Mourad yürütücü yapımcılık görevini üstleniyor. Untitled Entertainment diziyi üretiyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top