Hesabım
    ‘Handmaid’s Tale’in Dördüncü Sezonu 2021 Yılına Ertelendi

    Hulu, beklenen birkaç diziyi 2021'e erteledi

    The Handmaid’s Tale”in dördüncü sezonunun prömiyeri 2021'e ertelendi. Elisabeth Moss liderliğindeki dramanın dördüncü sezonunun prodüksiyonu, mart ayında, Kanada'da başlamış ama koronavirüs pandemisi nedeniyle ara vermek zorunda kalmıştı. Şovun dördüncü sezonunun bu sonbaharda başlaması planlanmıştı, şimdi ise Hulu, yayın tarihini gelecek yıla kaydırdı. Hulu, yaptığı açıklamada Nicole Kidman ve Melissa McCarthy'nin oynadığı mini dizi “Nine Perfect Strangers” ve Kate McKinnon liderliğindeki “The Dropout”un da önümüzdeki yıl yayınlanacağını bildirdi.

    “Handmaid's Tale”, geçtiğimiz yazın ortasında, 4 Ağustos'taki üçüncü sezon finali öncesinde, dördüncü sezon için onay almıştı. Distopik dramanın üçüncü sezonu Haziran 2019'da başlatıldı. Bu tarih, geçen yılki Emmy'e uygun değildi ve bu seneki törende dizinin adını duyabiliriz. İlk iki sezonun prömiyerleri nisan ayında gerçekleşmişti. Dizi, 2020 yılında ilk kez bir takvim yılını boş geçirmiş olacak.

    Elisabeth Moss liderliğindeki kadroda, Joseph Fiennes, Yvonne Strahovski, Samira Wiley, Alexis Bledel, Ann Dowd, Max Minghella, Madeline Brewer, O-T FagbenleAmanda Brugel ve Bradley Whitford gibi isimler bulunuyor. “The Handmaid’s Tale”, Bruce Miller tarafından Margaret Atwood'un aynı adlı romanından uyarlandı. Miller, Moss, Warren Littlefield, Daniel Wilson, Fran Sears, Ilene Chaiken, Eric Tuchman, John Weber, Sheila Hockin ve Frank Siracusa tarafından yapımcılık görevi üstlenildi. Dizi MGM Television tarafından üretildi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top