Hesabım
    ‘Lucifer’, Altıncı ve Final Sezonu Onayını Aldı

    Netflix, Lucifer2ın bir sezon daha yayınlanmasına karar verdi

    Netflix, beklenen ama resmileşmeyen haberi sonunda duyurdu ve "Lucifer", altıncı sezon onayını aldı. Altıncı sezon, aynı zamanda dizinin final sezonu olacak. Duyuru, salı sabahı dizinin ve şirketin sosyal medya hesaplarından yapıldı. Bu, şovun Netflix'te bir “final” sezonu için ikinci kez yenilenmesi anlamına geliyor.

    İptal edilmeden önce üç yıl boyunca Fox'ta yayınlanan ve 2018 yılında, dördüncü sezon itibarıyla Netflix'e transfer olan Lucifer için geçen yıl final yapacağı duyurulmuştu. Gösteri, 6. sezon duyurusunu yaparken “FINAL final” sezonu ibaresini kullandı ve bir kez daha finalin uzatılmasına da gönderme yaptı. Yeni sezonun bölüm sayısı henüz açıklanmadı. Bugüne kadarki en uzun sezon 26 bölüm yayınlanan, Fox'taki üçüncü sezondu.

    “Lucifer”, Tom Ellis'i, yeryüzündeki suçluları devirmek için LAPD ile birlikte çalışan, Cehennem Lordu olarak karşımıza çıkarıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca, Lauren German, Kevin Alejandro, D.B. Woodside, Lesley-Ann BrandtScarlett Estevez ve Rachael Harris yer alıyor. “Lucifer”, Warner Bros. DC Entertainment ve Jerry Bruckheimer Television tarafından, Vertigo için Neil Gaiman, Sam Kieth ve Mike Dringenberg tarafından oluşturulan karakterlere dayanarak üretildi. 

    Tom Kapinos, televizyon için “Lucifer” i geliştirdi. Dizinin yapımcısı Jerry Bruckheimer, Jonathan Littman, Joe Henderson, Ildy Modrovich, Sheri Elwood ve KristieAnne Reed oldu. “Lucifer” in 6. sezonu Netflix'te önümüzdeki yılın başlarında yayınlanacak. 16 bölümden oluşan 5. sezonun ilk yarısı 21 Ağustos'ta yayınlanacak. Sezon 5'in ikinci yarısının çıkış tarihi daha sonra açıklanacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top