Hesabım
    İngiliz Suç Dizisi "Gangs of London" İkinci Sezon Onayı Aldı ve AMC'ye Katıldı!

    Dizinin ABD hakları artık AMC'de!

    İngiliz suç dizisi “Gangs of London”, ABD'den yeni bir ortağa kavuşuyor. Pulse Films tarafından Sister şirketiyle birlikte üretilen ve Gareth Evans tarafından yaratılan dizi, sonbaharda WarnerMedia'nın sahip olduğu Cinemax'tan AMC'ye geçecek. İngiltere yayıncısı Sky Atlantic ise dizinin Avrupa haklarına sahip olmaya devam edecek.

    Gareth Evans ve Matt Flannery tarafından oluşturulan Gangs of London, bir şehri, onu kontrol eden uluslararası çetelerin çalkantılı güç mücadelelerini ve ani güç boşluğu ile parçalanmış hikayesini anlatıyor. Londra'nın en güçlü suç ailesinin başı suikaste kurban gittiğinde ortalık daha da karışır ve kaos her yeri sarar. Dizinin oyuncu kadrosunda Joe Cole (Peaky Blinders), Sope Dirisu (Humans), Colm Meaney (The Banker), Lucian Msamati (Kiri), Michelle Fairley (Game of Thrones) Paapa Essiedu (I May Destroy You) ve Pippa Bennett-Warner (MatherFatherSon) yer alıyor.

    AMC Orijinal Programlama Başkanı McDermott; "Gangs of London, ekranları harika bir oyuncu kadrosu, yüksek drama ve destansı hikayelerle parıldayan sinematik bir yolculuğa çıkardı. Bu ihtişamlı suç serisiyle seyircilerimizin nabzını yükseltmek için oldukça heyecanlıyız." dedi.

    Gangs of London'ın ilk sezonu İngiltere'de büyük yankı uyandırdı ve izlenme rekorlarını alt üst etti. İkinci sezon, AMC ortaklığıyla seviye yükseltecek gibi görünüyor ve bunu görmek gerçekten heyecan verici olacak. ABD izleyicisi, bu sonbaharda ilk sezonu AMC'de deneyimleyecek ve ikinci sezon, belki de bir yıldan daha az sürede karşılarına çıkmış olacak. İkinci sezon Bennett ve Sky Studios'un drama direktörü Cameron Roach tarafından Sky Studios'un yapımcısı Gabriel Silver liderliğinde üretilecek. Benski ve Lucas Ochoa, Jane Featherstone (Chernobyl)'la birlikte Pulse Films adına baş yapımcılık görevini üstlenecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top