Hesabım
    J.J.Abrams'ın Yapımcısı Olduğu Müzikal Drama "Little Voice"tan Fragman!

    Prömiyeri yaklaşan AppleTV + dizisinde ilk video yayında

    Apple TV Plus, yaz sezonu içeriklerini tanıtmaya devam ediyor. Pandemi nedeniyle sonbahar ve kış sezonu belirsizliğini koruyor ama yaz sezonu için platformlar, hazırlıklarını tamamladıkları içerikleri yayına sokmaya devam ediyor. Müzikal bir drama olan ve duygusal bir fragmanı yayınlanan Little Voice, AppleTV + adına bu yapımların en önemlileri arasında yer alıyor..

    Little Voice, Apple TV + serisinin ilk tam fragmanında belirtildiği gibi müziğiyle birlikte kalbinizi doldurmayı amaçlıyor. Üretken sinemacı J.J. Abrams ve Broadway’s Waitress'ın arkasındaki ödüllü ekip Sara Bareilles ve Jessie Nelson'ın başında olduğu Little Voice, New York'un müzikal ahengine bir aşk mektubu olarak tanımlarken, şehrin otantik sesini bulma ve bunu kullanma cesareti hakkında bir hikaye anlatıyor.

    Showrunner olarak da görev yapan Nelson, ilk bölümü yazdı ve yönetti. Yarım saat süren drama, reddetme, aşk ve karmaşık aile meselelerinde gezinirke,n hayallerini gerçekleştirmek için mücadele eden benzersiz yetenekli bir sanatçı olan Bess King'i (Brittany O'Grady) takip ediyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca; Sean Teale (Reign, The Gifted), Colton Ryan (Homeland), Chuck Cooper (Power), Shalini Bathina, Kevin Valdez ve Phillip Johnson Richardson bulunuyor.

    Little Voice prömiyeri 10 Temmuz Cuma günü gerçekleşecek ve haftalık olarak yayınlanacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top