Hesabım
    The Handmaid's Tale'in Dördüncü Sezonundan Teaser Fragman!

    Merakla beklenen ve 2021'e ertelenen diziden teaser yayında!

    The Handmaid’s Tale”in geçtiğimiz günlerde 2021'e ertelendiği açıklanan dördüncü sezonundan teaser yayınlandı. Oyuncu kadrosuna ödüllü oyuncu Elisabeth Moss'un liderlik yaptığı dizinin dördüncü sezonunun çekimlerine mart ayında başlanmış ama tüm dünyayı sarsan Koronavirüs pandemisi nedeniyle ara verilmişti. Fragmandan anlaşılacağı üzere çekimler tamamlandı ama post prodüksiyon aşaması için çalışmalar devam ediyor. Hulu, sonbahar ayları yerine, diziyi önümüzdeki yıl yayınlamaya karar evrdi ve heyecanı diri tutmak için ilk teaserı paylaştı.

    “The Handmaid's Tale”in üçüncü sezonu, 4 Ağustos 2019 tarihinde final yapmış, finaldn birkaç hafta önce ise 4. sezon onayı aldığı duyurulmuştu. Distopik dizi, ilk kez bir yılı boş geçmiş olacak. Bu arada, tarihsel plandan dolayı dizinin 3. sezonu önümüzdeki Emmy ödülleri için aday gösterilebilecek. 

    Elisabeth Moss dışında, dizide önemli rolleri üstlenen oyuncular arasında, Joseph FiennesYvonne StrahovskiSamira WileyAlexis BledelAnn DowdMax MinghellaMadeline BrewerO-T FagbenleAmanda Brugel ve Bradley Whitford gibi isimler bulunuyor. “The Handmaid’s Tale”, Bruce Miller tarafından Margaret Atwood'un bilim-kurgu klasikleri arasında her zaman gösterilen aynı adlı romanından uyarlandı.

    Miller ve Moss aynı zamanda, Warren Littlefield, Daniel Wilson, Fran Sears, Ilene Chaiken, Eric Tuchman, John Weber, Sheila Hockin ve Frank Siracusa'yla birlikte yapımcılık görevini üstleniyor. Dizinin üretiminde ise MGM Studios görev alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top