Hesabım
    "Korkunç Bir Film" Serisinin Yıldızı Marlon Wayans, HBO Max'le Genel Anlaşma İmzaladı!

    Oyuncu ve senarist Wayans, artık HBO Max için üretecek..

    Komedi filmlerinin, özellikle de Scary Movie serisinin yıldız ismi Marlon Wayans, HBO Max ile genel bir anlaşma imzaladı. Anlaşma, Wayans'ten bir saatlik yeni bir stand-up'ın yanı sıra, çok oyunculu özel bir kampanya da içeriyor. Bu projeler dışında da Wayans, yeni dizi ve film üretimleri için de öncelikli olarak HBO Max'le çalışacak. İlk bakış anlaşması çerçevesinde yeni projeler geliştirecek.

    Bu anlaşma altındaki ilk senaryolu proje olan “Book of Marlon”, Rick Alvarez'le Wayans'in ortaklaşa yazdıkları yarım saatlik bir komedi. Wayans, Marlon adında, iyi bir insan ve baba olmaya çalışan, kendisinin kurgusal bir versiyonunu oynayacak. Wayans, yaptığı açıklamada “HBO Max'le iş yapmaktan dolayı heyecan duyuyorum. Rick ve ben akış alanında çok başarılı olduk ve bizimle çalışmak için aynı derecede heyecanlı bir şirketle çalışmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Her iki markanın da hızlı ve uluslararası büyümesine yardımcı olmayı dört gözle bekliyoruz. HBO Max insanların yüzüne gülümseme getirme görevimize devam etmek için harika bir yer.” dedi.

    Wayans ve Alvarez, Ugly Baby Productions adı altında 21 yıldır ortak üretiyorlar. Başarılı ikili, birlikte; “Sextuplets”, “Naked”, “Haunted House 1 & 2”, “Little Man” ve “White Chicks” gibi filmler ürettiler. TV tarafında ise “Marlon”, “Funniest Wins” ve “I Can Do That” gibi prodüksiyonlar yapıyorlar. Ayrıca; Wayans’ın özel “Woke-Ish” ve “Sweet Micky For President” belgesellerini hazırladılar.

    HBO Max'in orijinal komedi ve animasyon başkan yardımcısı Suzanna Makkos, “Marlon, oyunculuk yeteneği ve komedi kahramanlığıyla konuşan etkileyici bir özgeçmişe sahip. Benzersiz sesinin ve komedi vizyonunun büyüyen içerik oluşturucu ailemize katılması bizi heyecanlandırıyor.” dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top