Hesabım
    Apple TV, ‘Losing Alice’ Dizisiyle Uluslararası Drama Arşivini Genişletiyor

    Sevilen drama, artık Apple üzerinden dünyaya ulaşacak.

    Apple, yayın repertuarına başka bir uluslararası ortak yapım daha ekliyor. Platform, İsrail'in başarılı bulunan psikolojik gerilim dizisi “Losing Alice”e ortaklık düzeyinde katıldı. Dizi, HOT'la birlikte İsrail’in Dori Media Productions şirketi tarafından hazırlandı. Sekiz bölümlük dizi şu anda HOT'da yayınlanıyor ve bu yıl Apple TV Plus'ta dünya çapında yayınlanacak.

    Dizi, yazar ve yönetmen olarak görev yapan, dizinin yaratıcısı Sigal Avin'den geliyor. Dizi, ailesinin yükselişi ve değişiminden sonra kendini çok farklı hisseden 48 yaşındaki bir film yönetmeni olan Alice (Ayelet Zurer)'in hikayesine odaklanıyor. Trende kısa bir karşılaşmadan sonra 24 yaşındaki senarist, femme-fatale Sophie (Lihi Kornowski) ile tanışır ve ilişki, bir tür takıntı haline dönüşür. Bir noktadan sonra başarıya ulaşmak için ahlaki bütünlüğünü teslim etme noktasına gelir. Dizi, izleyicileri Alice’in zihninin bilinç ve bilinçaltı bölümlerine götürmek için flashback ve flash-forward anlatımı kullanıyor.

    Bu, Apple'ın son haftalarda açıkladığı ikinci İsrail ortak yapım anlaşması. Apple bu ay, İran'ın başkentinde tehlikeli bir görev için derinlemesine gizlenen Mossad ajanı hakkındaki gerilim filmi "Tahran”ın ortak yapımını üstleneceğini de açıklamıştı. Platform ayrıca şu anda İsrail dizisi “False Flag”e dayanan Uma Thurman'ın oynadığı “Suspicion” uyarlaması üzerinde çalışıyor.

    Diğer uluslararası gösteriler arasında, aynı adı taşıyan Min Jin Lee romanına dayanan “Pachinko”, Charlie Hunnam'ın rol aldığı, Gregory David Robert romanına dayanan “Shantaram”, aynı adı taşıyan Gary Oldman'lı “Slow Horses” ve "Masters of the Air" yer alıyor. Apple ayrıca; Gal Gadot liderliğindeki Hedy Lamarr serisini yazar ve yönetici yapımcı Sarah Treem'den satın aldığını bildirdi. Sekiz bölümlük dizi, Lamarr'ın hayatının hikayesini anlatacak ve savaş öncesi Viyana'dan kaçışını aktaracak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top