Hesabım
    Digitürk'te Haftanın Öne Çıkan Yapımları

    Bu hafta Digitürk'te neler var?

    Türkiye’nin en eski ve en önemli dijital platformlarından olan Digiturk, her hafta özel içeriklerle izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Film, dizi ve özel programlarlar zengin içerik seçeneği sunan Digitürk, pandemi sürecinde de abonelerine evde daha iyi zaman geçirmeleri için kaliteli içerikler sunuyor.buluşturmaya devam ediyor. Digiturk’ün özel kanalları, bol ödüllü yerli ve yabancı filmleri, çok sevilen dizileri, birbirinden kaliteli belgesel içerikleri bu hafta da yine dopdolu. 

    İşte, bu hafta Digiturk’ün öne çıkan içerikleri;

    İşinde oldukça başarılı olan suikastçı bir kadının hikayesini konu edinen “Anna” 28 Haziran Pazar günü saat 21.00’da beIN MOVIES PREMIERE’de!  Yönetmenliğini Luc Besson’un üstlendiği, başrollerini Sasha Luss, Helen MirrenLuke Evans ve Cillian Murphy’nin paylaştığı “Anna”, kendini çok iyi gizleyen ve birden çok karaktere bürünebilen bir suikastçinin hikayesini anlatıyor. Luc Besson, her zaman olduğu gibi, yine heyecanlı bir aksiyona imza atıyor. 

    Yol Ayrımı” beIN MOVIES TURK’te! Usta yönetmen Yavuz Turgul'un yazıp yönettiği ve efsane oyuncu Şener Şen'in başrolünde oynadığı “Yol Ayrımı”, 27 Haziran Cumartesi günü saat 22.00’da beIN MOVIES TURK’te. Şener Şen'in yanı sıra Rutkay Aziz, Nihal Yalçın, Tilbe SaranMert Fırat ve Defne Kayalar’ın da başrollerinde yer aldığı “Yol Ayrımı”, geçirdiği bir kaza sonucu hayata bakışı değişen ve bir arayış içine gire iş adamı ve sorunlu ailesinin hikayesini anlatıyor.

    Yeni yerler ve kültürler ile “Limonata” beIN IZ’de! Ayhan Sicimoğlu, Türkiye ve dünyadaki önemli yerleri, güzel mekanları  ve gizli hazineleri Limonata aracılığıyla izleyenlere aktarıyor, deneyimlerini Digitürk abonelerine aktarıyor. “Limonata” her Salı ve Perşembe günü saat 22.50’de beIN IZ’de.

    “İstikamet Ege” beIN GURME’de! Her bölüm başka bir liman kasabasına giden ve farklı konuklar ağırlayan program, gastronomi ve Ege kültürüne dair her şeyi inceliyor. Her Pazar saat 19.00’da beIN GURME’de yayınlanan İstikamet Ege’nin bu haftaki bölümünde ise Ferit Sarper İlker Mat yer alıyor. İkili, amatör balıkçılık hakkında deneyimlerini paylaşıp, sohbet ediyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top