Hesabım
    "Harley Quinn" Animasyon Serisi, Macerasına HBO Max'te Devam Edecek

    Yeni haber, 3. sezonun kesinleştiğini de müjdelemiş oldu..

    DC Universe'ün hit animasyon dizisi Harley Quinn, gelecekte HBO Max'e eklenecek. Harley Quinn, DC hayranları için streaming platformu olan DC Universe'te bulunan birkaç orijinal programdan biri. İlk sezon Kasım 2019'da başladı ve bu yılın şubat ayında sona erdi. Ancak, ilk sezonun ne kadar başarılı olduğunun bir kanıtı olarak DC Universe, Harley Quinn'in ikinci sezonunu hızlandırdı ve nisan ayında bölümleri yayınlamaya başladı. İkinci sezonun son bölümü ise geçen cuma yayınlandı şu anda DC Universe, Harley Quinn'i resmen yenilemedi.

    HBO Max, mayıs ayında yayın hayatına başladı ve büyük ve etkileyici bir arşive sahip. Harry Potter ve Game of Thrones gibi fantastik favorilerin yanı sıra, DC gösterileri ve filmlerde de sağlam bir politika izliyor. DC projelerinin önemli örnekleri yer almasa da, Wonder Woman ve Batman v Superman: Dawn of Justice gibi projeler HBO Max bünyesinde bulunuyor. Ayrıca, HBO Max, 2021'in başlarında galası yapılacak olan ve uzun süredir beklenen Snyder Cut of Justice League'nin yayın platformu olacak.

    HBO Max, içerik kütüphanesini önümüzdeki birkaç ay içinde genişletmek istiyor ve şimdi, Harley Quinn'in saflarına katılacağını açıkladılar. ComicBook.com tarafından belirtildiği gibi, HBO Max kısa süre önce abonelerine Harley Quinn'in yolda olduğunu bildiren bir e-posta gönderdi. E-posta, abonelerin şovun gelmesini bekleyebilecekleri bir tarih belirtmedi ama şu kısa özetini sunuyordu: "Ekranlarınızda çok yakında! Harley Quinn (Kaley Cuoco tarafından seslendirildi), Gotham'ın suç kraliçesi olarak kendini kanıtlama görevinde olacak."

    Harley Quinn, Doom Patrol'ün ardından HBO Max'e katılan ikinci DC Universe şovu olacak. İlginç canlı aksiyon serisinin ikinci sezonu hem HBO Max, hem de DC Universe'te yayınlanıyor. Doom Patrol ve Harley Quinn, DC Universe'nin en başarılı şovları arasında yer alıyor. Bununla birlikte, Harley Quinn'in HBO Max'e dahil edilmesi, DC Universe'ün 3. sezon için seriyi yenilemeyi planladığı anlamına geliyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top