Hesabım
    Michael Winterbottom, Boris Johnson Merkezli Covid-19 Dizisi Çekecek

    Pandemi süreciyle alakalı projeler konuşulmaya başladı

    CNN

    Şüphesiz, Donald Trump ve yönetiminin COVID-19 pandemi krizini ele alma biçimi ve aksiyonları vatandaşlarını pek memnun etmedi. Fakat, İngilizlere göre, küresel sağlık krizinde daha az faydalı iş yapan ve kriz yönetiminde başarısız olan tek lider Trump değil. İngiltere Başbakanı Boris Johnson da (virüsü kendisi de kapan) eleştirilere yol açan uygulamalara imza attı ve bu konuda, usta yönetmen Michael Winterbottom'dan bir dizi geliyor.

    Bu hikaye, görünüşe göre, sert bir mini TV olmayı daha şimdiden garanti ediyor. Deadline'ın haberine göre Fremantle şirketi, Boris Johnson'ın COVID-19 salgınını ele alması üzerinden ilerleyecek yeni bir mini diziyi yönetmek ve birlikte yazmak için film yapımcısı Michael Winterbottom'la beraber çalışmaya karar verdi. Winterbottom ve ekibi, The Sunday Times siyasi editörü Tim Shipman'la birlikte dizinin hikayesi üzerine çalışacak. Shipman, gerçek siyasi olaylara dayanan drama dizilerine yabancı değil. “All Out War” adlı kitabı, HBO dizisi “Brexit: Uncivil War” olarak karşımıza çıkmıştı.

    Winterbottom, geçen yıl sonuncusu yayınlanan “The Trip” serisi ve “Greed” gibi çeşitli komedi özellikleri de dahil olmak üzere uzun bir filmografiye sahip önemli bir yönetmen. "Welcome to Sarajevo”, “Wonderland”, "I Want You", “24 Hour Party People” ve "With or Without You" gibi festival filmleriyle de tanınıyor. Sözü geçen dizinin ekranlara ne zaman geleceği belirsiz. Şu an bir yayın ya da dağıtım platformu yok ama Winterbottom yönetmen koltuğundaysa bu sorun olmayacaktır.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top