Hesabım
    The Falcon and the Winter Soldier'ın Yıldızı Anthony Mackie'den Heyecanlandıran Açıklama

    Mackie, projenin bir diziden çok 6 saatlik bir film havasında olduğunu söyledi

    The Falcon and the Winter Soldier'ın yıldızı Anthony Mackie, yaklaşan Disney + serisinin altı saatlik bir Marvel filmi gücünde olduğunu söyledi ve hayranları heyecanlandırdı. Marvel, daha önce MCU'yu büyük ekranın ötesinde SHIELD ve Agent Carter gibi şovlarla genişletmeye çalışsa da, Marvel Television tarafından üretilen şovların çoğunun büyük evrenle çok az bağlantısı bulunuyordu. Bu dizinin ise, MCU ile daha önemli bağları olacak ve ardından gelecek birkaç şovla hikayeyi değiştirecek. 

    Dizi, Avengers: Endgame finalinden sonra ölümden dönen ve geri dönmeye karar verdikten sonra en iyi arkadaşları Steve Rogers'ı (Chris Evans) kaybettiklerini gören Sam Wilson (Mackie) ve Bucky Barnes (Sebastian Stan) üzerine odaklanacak. Sam ve Bucky, Baron Zemo (Daniel Brühl) gibi eski tehditler ortaya çıktığında birlikte çalışmak zorunda kalacaklar.

    Mackie, kısa bir süre önce, hayranların diziden neler bekleyebileceği hakkında Actor on Actor serisi için Variety'e konuştu ve "Tam olarak bir film gibi çekiyoruz" dedi. Hayranlar, Marvel film formatının bir Disney + şovuna nasıl dönüşeceğini merak ediyorlardı ve diziyi oldukça benzer tutuyor gibi görünüyorlar. Mackie, "Çekim yapma şeklimiz, tam olarak devam filmi çekiyormuşuz gibi. Yani iki saatlik bir film yerine, altı veya sekiz saatlik bir film olacak." dedi.

    The Falcon and the Winter Soldier, şu anda ağustos ayı için planlanıyor ancak, bazı üretim sorunları nedeniyle gecikebilir. Mart ayında, Koronavirüs pandemisi nedeniyle dizi çekimi Prag'da askıya alınmıştı. Mackie, daha önce yaptığı açıklamada, çok işlerinin olmadığını ve dizinin kısa sürede nihayete ereceğini söyledi. Marvel, henüz The Falcon and the Winter Soldier için resmi bir gecikme duyurmadı, bu yüzden hayranlar hala gösterinin orijinal tarihinde yayınlanacağını düşünüyorlar. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top