Hesabım
    Sevilen Drama "David Makes Man", HBO Max'e Transfer Oldu

    Moonlight'ın Oscar ödüllü yazarının son draması artık HBO Max'te..

    “David Makes Man” HBO Max'e gidiyor! WarnerMedia yayıncısı, “Moonlight”ın senaristi ve yapımcı Tarell Alvin McCraney'den gelen OWN serisinin ilk sezonuna özel yayın hakları elde etti. Şovun birinci sezonu, 16 Temmuz'dan itibaren HBO Max'te yayınlanacak. Satın alma haberleri, OWN'ın şovu ikinci bir sezon için yenilemesinden yaklaşık yedi ay sonra gelmiş oldu.

    Dizi, en yakın arkadaşının ölümünden dolayı üzgün olan ve çalışkan annesini (Alana Arenas) yoksulluktan kurtulmanın bir yolunu bulan projeler üretmek isteyen 14 yaşındaki bir dahiyi (Akili McDowell) izliyor. Güney Florida'da yer alan “David Makes Man”, senarist McCraney’in kendi hayatındaki olaylardan esinlenerek çocukluk travmasını ve hayatta kalma gücünü irdeliyor.

    “David Makes Man”, Warner Horizon Scripted Television'dan geliyor ve yapımcılığını McCraney, Michael B. Jordan, Dee Harris-Lawrence, Mike Kelley, Melissa Loy ve Oprah Winfrey üstleniyor. Gösteri zamanında McCraney, “Bu projeyi yapmak için OWN'la ilk başladığımızda ve hedefler koyduğumuzda, Tanrı'nın lütfunun gerçek bir armağanıydı ve şov bizim için bir onurdu.” dedi.

    Isaiah Johnson, Ade Chike Torbert, Travis Coles, Cayden K. Williams, Nathaniel Logan McIntyreJordan Bolger ve Phylicia Rashad dizinin diğer önemli oyuncuları. McCraney, kısa süre önce Variety'nin sanal “Yazarlar Odasında Bir Gece” kapsamında düzenlediği drama showrunnersları sohbetine katıldı ve bu esnada “David Makes Man”ın kökleri ve dünyanın dört bir yanındaki kitlesel protestoların önemi hakkında konuştu ve ikinci sezon müjdesini de verdi.    

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top