Hesabım
    Nicole Richie Komedisi ‘Nikki Fre$h’, İkinci Sezon Onayını Aldı

    Quibi, yaratıcı komedi serisi için devam kararı aldı.

    Nicole Richie, Quibi'ye daha fazla “Nikki Fre$h” getiriyor! Platform, komedi şovunu ikinci bir sezon için yeniledi. Variety'nin haberine göre ikinci bir sezon için geri dönen çok sayıda Quibi şovunun arasına Nikki Fresh de eklendi. Seri, Richie'yi alter-ego karakteri Nikki Fre$h olarak görüyor ve bedenlerimize ve gezegenimize daha iyi hizmet etmenin yollarını öğrenmek için sürekli genişleyen sağlık dünyasından gerçek hayat uzmanlarıyla etkileşime giriyor.

    Richie, tüm bu süre boyunca, bu çözümleri komedi sosouyla aktarıyor ve akıl sağlığına kadar irdelemesini ilerletiyor. Richie, yaptığı açıklamada; “Dünya sesimin, bahçemin ve vücudumun daha fazlasını istiyor. Ve ben de onlara bunu vereceğim.” dedi. Şovu tartışmak için Variety'le yapılan bir konuşma sırasında, Richie, Nikki Fre$h isminin, yenilebilir bahçesiyle ilgili gönderilere eşlik etmek için kullanmaya başladığı bir hashtagden ortaya çıktığını açıkladı. Richie, “Ona aşık oldum ve tüm hasatlarımı paylaşmaya başladım, çünkü Oprah'ın yaptığı buydu, ben de öyle yaptım” dedi.

    İlk sezon, Richie, çiftin çok tutkulu olduğu bir konuyu ele almak için Bill Nye'yi işe alır ve olaylar bu karakter üzerinden ilerler. Nye'la ilgili “Kalıcı olarak şovda olmasını istiyorum. Çok zeki, tatlı ve güzel görünüyor. Sıcak bilim enerjisi var. Büyük bilim enerjisi” dedi. “Nikki Fre$h”, Richie, Michael Baum ve VH1 dizisi “Candidly Nicole”i göstermesinden bu yana Richie ile ilişkisini sürdüren Carrie Franklin tarafından icra edildi.

    Seri, JAX Media'dan geliyor. Lilly BurnsTony Hernandez ve Séamus Murphy-Mitchell, JAX için baş yapımcı olarak görev yapıyor. Şovun müziği Richie’nin kocası Joel ve kayınbiraderi Benji Madden’in MDDN etiketi tarafından denetleniyor. İkinci sezon için henüz resmi bir tarih yok ama 2021 yılı baharında izlememiz muhtemel gözüküyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top