Hesabım
    ‘Phantom Thread’le Oscar Adayı Olan Lesley Manville, ‘The Crown’ın Kadrosunda!

    Manville, son sezonda Prenses Margaret rolünü üstlenecek.

    Daniel Day-Lewis'le karşılıklı oynadıkları, Paul Thomas Anderson filmi “Phantom Thread” performansıyla Oscar'a aday gösterilen başarılı oyuncu Lesley Manville, Emmy ödüllü sevilen Netflix dizisi "The Crown”ın yeni sezonunda Prenses Margaret rolünü oynayacak ve rolü, Helena Bonham-Carter'dan devralmış olacak.

    Manville, konuyla alakalı paylaşımında; “Prenses Margaret'i oynadığım için daha mutlu olamazdım. “Asa, iki müthiş aktristen geçiyor ve gerçekten onları hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum. Ayrıca; sevgili dostum Imelda Staunton'la kardeşleri oynamak tam bir eğlenceden başka bir şey olmayacak.” dedi. Staunton'ın, ocak ayında Olivia Coleman'ın yerine Kraliçe II.Elizabeth'in rolünü aldığı açıklanmıştı. Vanessa Kirby, Kraliçenin küçük kız kardeşi Prenses Margaret'i ilk iki sezonda, Helena Bonham-Carter ise üçüncü sezonda canlandırmıştı.

    Manville, Oscar ve BAFTA'da Paul Thomas Anderson’ın “Phantom Thread” filmindeki rolüyle aday olmayı başardı.Oyuncu, hit HBO dizisi “Love Life”ın da anlatıcısı. Dizinin yaratıcısı Peter Morgan, Oscar'a aday gösterilen “Frost / Nixon” ve “The Queen” için çalışmıştı. Seriyi, Netflix için üreten şirket ise Left Bank Pictures. Dördüncü sezon, bu yılın ilerleyen aylarında, beşinci ve final sezonu ise 2021'de gösterilecek.

    2017 yılında John Lithgow, yardımcı erkek oyuncu kategorisinde Emmy'i kazandı. 2018'de başrol oyuncusu Claire Foy, yönetmen Stephen Daldry, görüntü yönetmeni Adriano Goldman Emmy ödülüne ulaştı. Manville, BBC dizisi “Alan Bennett’s Talking Heads”in yeniden çevriminde ve Kevin Costner'la Diane Lane'in yanında “Let Him Go” adlı uzun metrajlı filmde yer alacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top