Hesabım
    Yeni Animasyon Serisi ‘Star Trek: Lower Decks’ten Tarih ve Poster

    Star Trek efsanesi yeni bir animasyon serisiyle devam ediyor

    CBS All Access, yeni Star Trek animasyon dizisi Star Trek: Lower Decks'in 6 Ağustos'ta yayınlanacağını duyurdu. Seri, Starfleet’in önemli gemilerinden birine hizmet veren destek ekibine odaklanacak. Yaratıcı Mike McMahan'dan (Rick ve Morty) gelen dizinin ana oyuncu kadrosunda Tawny Newsome, Jack Quaid, Noel Wells ve Eugene Cordero bulunuyor. Yardımcı rollerde seslendirme yapan oyuncular ise Captain Carol Freeman'ı seslendiren Dawnn Lewis, Commander Jack Ransom seslendirmesiye Jerry O’Connell, Lieutenant Shaxs karakteriyle Fred Tatasciore ve Doctor T’Ana performansıyla Gillian Vigman olacak.

    Star Trek evreninin böylesi eğlenceli bir versiyonla devam etmesi heyecan verici bulunuyor. Star Trek'in “Lower Decks” komuta ekibinin ötesinde Starfleet'e bir göz atmak için ayrıcalıklı bir senaryoya sahip olacak. CBS All Ccess, dizi için oldukça umutlu ve en iyi Star Trek şovlarından biri olmak konusunda iddialılar. Şirket, heyecanı biraz daha körüklemek için dizinin posterini de yayınladı.

    Dizi, CBS Television Studios'un yeni animasyon kolu olan  Eye Animation Productions tarafından üretilecek ve Secret Hideout ile Roddenberry Entertainment beraber projeyi yürütecek. Secret Hideout adına Alex Kurtzman ve Heather Kadin, Roddenberry Entertainment adına Rod Roddenberry ve Trevor Roth ile dizinin yaratıcısı Mike McMahan yapımcı olarak görev yapacaklar.

    McMahan'ı projeye getiren Aaron Baiers, ortak yapımcı olarak görev yapacak. Bu seri yalnızca ABD'de CBS All Access'te yayınlanacak ve CBS Studios International tarafından eş zamanlı olarak uluslararası olarak dağıtılacak. Dizinin prömiyer tarihi 6 Ağustos 2020 olarak açıklandı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top