Hesabım
    Westworld'ün Yaratıcı Ekibinden "Fallout" Dizisi Geliyor

    Video oyun uyarlamalarına iddialı bir yapım ekleniyor..

    Jonathan Nolan ve Lisa Joy, başka bir bilimkurgu dizisi oluşturmaya odaklandılar. “Westworld” ikilisi Amazon için “Fallout” video oyunu serisine dayanan bir dizi geliştiriyor. Kilter Films şirketi, projeyi üretecek ve yapılan anlaşmaya göre, Amazon yöneticileri senaryo çalışmalarında yer alırsa doğrudan seri siparişi verilecek.

    1997'de başlayan “Fallout” serisi, 1940'ların sonunda kadar gerçek dünyayla aynı ilerler ve İkinci Dünya Savaşı'nı fon olarak kullanır ama oyun ilerledikçe Amerikalılar tarafından tasarlanan 2077 yılına kadar giden olaylar birbirini izler ve nükleer savaşların olduğu bir dünya atmosferine geçilir. Oyun, 1950'lerin başlarında kendini göstermeye başlayan paranoya ve Retro-futurism bilimkurgu öykülerinden etkilenmiştir.  

    Joy ve Nolan yaptıkları açıklamada; “Fallout” tüm zamanların en büyük oyun serilerinden biri. Bu çılgın ve  yaratıcı hikayenin her bölümü insanların ailesi ve arkadaşlarıyla geçirebileceği sayısız saati esir aldı. Bu yüzden, bu devasa, yıkıcı ve karanlık evreni Amazon Stüdyoları'yla birlikte hayata geçirmek için Todd Howard ve Bethesda'daki parlak insanların geri kalanıyla ortak olmaktan heyecan duyuyoruz” dedi. 

    “Fallout”, TV uyarlaması yapılacak olan en yeni video oyunu konumunda. Projenin haberi, HBO'nun televizyon için bir başka ikonik kıyamet sonrası oyunu olan “The Last Of Us”ı uyarlamasını duyurduktan sadece dört ay sonra gelmiş oldu. Showtime'daki çalışmalarda da bir “Halo” serisi var ve “Borderlands”e dayanan bir dizi şu anda başrollerden birini çevreleyen Cate Blanchett'a sahip. 

    Genel Amazon anlaşması altında, Nolan ve Joy şu anda William Gibson romanından dayanan gerilim filmi “The Peripheral”ın ön yapım aşamasındalar. Gösteri, teknolojinin toplumu ustaca değiştirmeye başladığı yakın gelecekteki Amerika'da yaşayan bir kadını izliyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top