Hesabım
    Hulu, Dönem Komedisi "The Great"e İkinci Sezon Onayı Verdi

    Beğenilen tarihi komedi için devam kararı çıktı..

    Beğenilen dönem komedisi “The Great”, Hulu tarafından ikinci bir sezon için yenilendi. 15 Mayıs'ta ilk sezonun başlamasından iki ay sonra devam kararı alındı. İlk sezonda olduğu gibi, ikinci sezon da 10 bölümden oluşacak. Dizi, Büyük Catherine'in (Elle Fanning) Rusya'nın tarihindeki en uzun kadın hükümdar oluşuna kadar uzanan olayların anlatıldığı hicivsel bir dram olarak tanımlanıyor.

    İlk sezonda, Fanning'le birlikte Nicholas Hoult, Phoebe Fox, Adam Godley, Gwilym Lee, Charity Wakefield, Douglas Hodge, Sacha Dhawan, Sebastian de SouzaBayo Gbadamosi ve Belinda Bromilow rol aldı. Dizi, baş yapımcı olarak da görev yapan Tony McNamara tarafından hazırlandı. Marian Macgowan, Thruline’dan Josh Kesselman ve Ron West, Echo Lake’den Brittany Kahan Ward, Doug Mankoff ve Andrew Spaulding'le birlikte prodüksiyon yapıyor.

    The Great, MRC Television'la birlikte Civic Center Media'dan geliyor. İlk sezon seyirciler ve eleştirmenlerden çoğunlukla olumlu eleştiriler aldı ve şov, puanlama sitelerinde iyi sonuçlar elde etti. McNamara, Olivia Colman'ın İngiltere Kraliçesi Anne olarak oynadığı ve Lanthimos'un yönettiği, bir başka tarihi drama “The Favourite” için en iyi orijinal senaryo dalında Oscar'a aday gösterildi.

    “The Great”, Hulu’nun kadın liderliğindeki komedilerdeki son yapımlarından biri oldu. Diğerleri arasında “Dollface”, “Shrill” ve “PEN15” bulunuyor. Hulu, şu anda Amy Schumer'ın oynadığı “Love, Beth” dizisini hazırlıyor. Hulu ayrıca son yıllarda edebi uyarlamalarla başarıya ulaştı. Platform, son zamanlarda mini dizi “Normal People” ve “Little Fires Everywhere” i başlattı. Hulu’nun ön plandaki dizisi ise Margaret Atwood'un aynı isimli kitabına dayanan “The Handmaid’s Tale” olarak görülüyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top