Hesabım
    Müzikal Komedi "Katy Keene", İlk Sezon Sonunda İptal Edildi

    Düşük puanlar alan dizi, CW tarafından iptal edildi.

    Katy Keene”, en azından CW'de, New York moda dünyasına daha fazla macera için geri dönmeyecek. Kanal, bir sezon sonunda “Riverdale” spin-off projesi Katy Keene'i iptal etti. Kaynaklara göre, şovun yapımcısı Warner Bros., dizinin başka bir platformda devam edebilmesi için olasılıkları araştırmayı planlıyor.

    Archie Comics karakterine dayanan “Katy Keene”, Josie McCoy (Ashleigh Murray)'la tanışan ve müzikal hayallerini kovalamak için piyasaya yeni çıkan moda tasarımcısı Katy Keene'i (Lucy Hale) takip ediyor. Onların dünyaları, gizemli sosyetik Pepper Smith (Julia Chan), Broadway sanatçısı Jorge Lopez ve drag queen alter egosu Ginger (Jonny Beauchamp) başta olmak üzere, ruhani olarak doyumsuz olan sanatçılarla dolu ve mücadele yalnızca rekabetle sınırlı değil.

    Dizi, kanalın ocak ayında yenilenmeyen tek dizisi. Aynı dönemdeki “Batwoman” ve “Nancy Drew”a ikinci sezon onayı verildi. “Batwoman” başka bir sezon için tekrar harekete geçecek olsa da, mayıs ayında diziden ayrılan baş aktirs Ruby Rose olmadan yoluna devam edecek. Kaynaklar onun gidişini mutsuz olmasına bağladı ve söylenenlere göre sette bu durum çok net hissediliyordu. “Katy Keene” iptali, izlenme oranları ve düşük puanlara bakıldığında şaşırtıcı değil ama "Riverdale" in tüm platformlarda bu kadar tutarlı bir performans sergilediği göz önüne alındığında bir anlamda şaşırtıcı gelebilir.

    “Katy Keene”, Archie Comics'in yaratıcısı Roberto Aguirre-Sacasa ve Michael Grassi tarafından yazıldı ve yönetildi. Greg Berlanti, Sarah Schechter ve Jon Goldwater baş yapımcı olarak görev aldılar. Maggie Kiley pilotu yönetti ve yürütücü yapımcılık görevini üstlendi. Dizinin yapımında, Warner Bros.Television ve CBS Television Studios'la ortaklık kuran Berlanti Productions da yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top