Hesabım
    ‘Stargirl’, İkinci Sezon Onayı Aldı ve CW'ye Transfer Oldu

    İlk sezonun kalan bölümleri her iki platformda da yer alacak.

    Stargirl”, The CW'ye geçerek, ikinci sezon için yenilendi. Yenileme sonrası, CW ve dijital platformları, ikinci sezonundan başlayarak serinin ev sahipliğini yapacak. İkinci sezon, DC Universe'ün orijinal platformunda yayınlanmayacak. İlk sezonun kalan bölümlerinin ise DCU yayınından sonraki gün CW'de yayınlanacağı açıklandı.

    “Stargirl”, annesinin Pat Dugan'la (Luke Wilson) yeniden evlenmesinden sonra, Nebraska Blue Valley'e taşınan lise ikinci sınıf öğrencisi Courtney Whitmore'u (Brec Bassinger)  takip ediyor. Orada, geçmişin kötü adamlarını durdurmak için beklenmedik bir grup genç kahramana ilham veriyor. Dizide ayrıca, Amy Smart, Trae Romano, Cameron Gellman, Yvette Monreal, Anjelika WashingtonMeg DeLacy, Neil Jackson, Jake Austin WalkerChristopher James Baker ve Hunter Sansone da rol alıyor.

    Gösteri 18 Mayıs'ta DCU'da ve 19 Mayıs'ta CW'de yayınlandı. Diğer yayıncılar gibi DCU da görüntüleme sayılarını yayınlamıyor ama CW'de, özellikle bir yaz dizisi için şov iyi gösterim sayısı elde etti. Bugüne kadar, 18-49 yetişkinlerde bölüm başına ortalama 1 milyondan fazla izleyiciye ulaştı. Bu sonuç, normal sezon boyunca CW'de yayınlanan diğer DC süper kahraman gösterileriyle eşit.

    Geoff Johns çizgi roman dizisini yarattı ve Melissa Carter'la birlikte ortak gösterici ve baş yapımcı olarak görev yapıyor. Ayrıca Berlanti Productions'tan Greg Berlanti ve Sarah Schechter de yürütücü yapımcılık görevini üstleniyor. Dizi, Berlanti Productions ve Mad Ghost Productions tarafından Warner Bros. Television ile birlikte hazırlandı. “Stargirl”, CW'de yayınlanacak tek DCU şovu değil. CW, ilk sezonun başlamasından kısa bir süre sonra platformun ipgal ettiği “Swamp Thing” in yayın haklarını aldığını da açıkladı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top