Hesabım
    Cardi B'den Muhteşem Yüzyıl Tweetleri!

    Cardi B, sıkı bir Hürrem Sultan hayranı..

    Dünyaca ünlü rap şarkıcısı Cardi B, geçtiğimiz günlerde sıkı bir Muhteşem Yüzyıl hayranı olduğunu belirtmiş ve Hürrem Sultan'ın tarafını tuttuğunu dile getirmişti. Günde beş bölüm izlediğini ve diziye hayran olduğunu dile getiren Cardi B, Şehzade Mustafa'nın öldüğü bölümlere geldi ve üst üste konuyla ilgili tweetler attı.

    Ünlü rapçi, Nurbanu karakterinden nefret ettiğini dile getirdi. Hürrem Sultan'ın takımında olduğunu da esprili bir dille paylaşan şarkıcı, buna rağmen Şehzade Mustafa'nın ölümüne çok üzüldüğünü de takipçileriyle paylaştı. Kendisine yorum yazan ve özellikle Türkiye'den ulaşan takipçilerinin tweetlerini alıntılayan ünlü isim, dizi hakkında yorumlarına devam etti. 

    2011 yılında yayın hayatına başlayan ve 4 sezon boyunca en çok izlenen dizi olan Muhteşem Yüzyıl'da, Yavuz Sultan Selim'in oğlu, Osmanlı'nın 10. padişahı olan ve imparatorluğun en iyi dönemini yaşatan Kanuni Sultan Süleyman'ın yaşamı anlatılıyor. Elbette, padişahın özel hayatı ve sarayda dönen entrikalar da dizide yer alıyordu. Hürrem Sultan'ın cariyelikten imparatorluğa uzanan hikayesi de dizide ön planda yer alıyordu. Daha sonra Muhteşem Yüzyıl Kösem adlı dizi yayın hayatına başladı ama macerası uzun sürmedi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top