Hesabım
    Luca Guadagnino Dizisi ‘We Are Who We Are’dan İlk Detaylar

    İddialı mini dizi HBO'da yayınlanacak..

    HBO, Luca Guadagnino'nun dönüşünü müjdeleyen, sekiz bölümlük mini dizisi “We Are Who We Are”ın dünya prömiyerini eylül ayında yapacağını duyurdu. Platform, tarih duyurusunu, başrol oyuncularına bir bakışın olduğu ve ilk çekimleri içeren kısa bir teaser videosuyla yaptı. Jack Dylan Grazer ve Jordan Kristin Seamon videonun sonundaki bir sahneyle ön planda tanıtıldı.

    Proje, Guadagnino’nun ilk televizyon projesi olacak. Başarılı yönetmen son olarak 2018 yılında “Suspiria” yeniden çevrimini ve 2019'da kısa film “The Staggering Girl”ü çekmişti. HBO'nun “We Are Who We Are” dizisi hakkındaki resmi sinopsisinde şu ifadeler yer alıyor; “İtalya'daki ABD askeri üssünde yaşayan iki Amerikalı çocuk hakkında bir hikaye barındıran dizi, dostluğu, ilk aşkı, büyümeyi irdeliyor ve izleyiciyi genç olmanın acıları ve dağınıklığıyla bir araya getiriyor. Dünyanın herhangi bir yerinde olabilecek bir hikaye, bu kez, İtalya'daki Amerika'nın bu küçük diliminde yaşanıyor.”

    Grazer, 14 yaşında utangaç ve içine kapanık bir genç olan Fraser rolünü canlandıracak. New York'tan annesi Sarah (Chloë Sevigny) ve arkadaşı Maggie (Alice Braga) ile birlikte Veneto'daki askeri üsse taşınacaklar. Seamón ise, ailesiyle birlikte yıllardır İtalya'da yaşayan ve onların dilini konuşabilen görünüşte cesur ve kendine güvenen bir genç olan Caitlin'i canlandırıyor. Caitlin'in babası Richard (Kid Cudi)'la yakın bir ilişkisi var ama annesi Jenny (Faith Alabi)'le iletişim kurmakta zorlanıyor. 

    Yardımcı rollerde, Martin Scorsese'nin kızı Francesca Scorsese (Açık sözlü, esprili, rahatına düşkün bir genç kadın), Corey Knight (Neşeli ve iyi huylu asker Craig), Beatrice Barichella (Bölgede yaşayan İtalyan genç kadın Valentina), Ben Taylor (Caitlin'in erkek arkadaşı ve Craig'in erkek kardeşi) ve Sebastiano Pigazzi (Veneto'da yaşayan eğlenceli bir genç adam olan Enrico) yer alıyor.

    Guadagnino diziyi yarattı ve tüm bölümleri yönetti. Başarılı yönetmen, senaryoyu ise Paolo Giordano ve Francesca Manieri'la birlikte yazdı. Aynı zamanda yönetici yapımcı olarak da görev yapıyor. Dizi, eylül ayında HBO'da prömiyer yapacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top