Hesabım
    ‘Chilling Adventures of Sabrina’, Dördüncü Sezonuyla Sona Erecek

    Dördüncü sezon, 2020'nin son çeyreğinde yayınlanacak

    Chilling Adventures of Sabrina”, bu yıl Netflix'te yayınlanacak dördüncü sezonla yayın hayatına son verecek. Son sezon daha evvel Koronavirüs pandemisi nedeniyle ertelenmişti. Yeni tarih henüz netleşmedi ama dizinin 2020 yılının son çeyreğinde yayında olması bekleniyor. Netflix, pandemiye rağmen 2020 yılında içerik sorunu yaşanmayacağını belirtmişti. 

    Netflix ve showrunner Roberto Aguirre-Sacasa duyuruyu çarşamba gecesi yaptı ve “Chilling Adventures of Sabrina üzerinde çalışmak ilk günden itibaren inanılmaz bir onur oldu. Herkesin en sevdiği genç cadı olarak Kiernan ile başlayan hikaye mutlak bir zevkti. Mürettebat, yazarlar, editörler, asistanlar ve herkese şovun bu karanlık rüyasına çok fazla sevgi gösterdikleri için minnettarım. Netflix, Warner Bros., Berlanti Television ve Archie Comics'teki ortaklarımıza anlatmak istediğimiz hikayeyi, anlatmak istediğimiz yolla yapmamıza izin verdikleri için de minnettarım." dedi. 

    Son sezon, ürkütücü, seksi ve doğaüstü bir dizi final vaat ediyor ama Sabrina Spellman'ın (Kiernan Shipka) birkaç numarasını daha ortaya koymadan önce değil. Son sezonun sekiz bölümü boyunca Eldritch Terrors, Greendale üzerine inecek. Final sezonunda her kötülükle tek tek mücadele etmek ve başarmak zorundalar. Cadılar savaşırken, Fright Club'ın yardımıyla Nick (Gavin Leatherwood) yavaş yavaş Sabrina’nın kalbine geri dönmeye başlar, ancak bunun için çok geç olabilir.

    “Chilling Adventures of Sabrina”, ilk olarak “Riverdale”e eşlik eden bir CW serisi olarak geliştirildi. Daha sonra 2018'de piyasaya sürülen birinci sezonla Netflix'e taşındı. İptal haberleri, “Riverdale” spin-offu “Katy Keene”nin bir sezondan sonra geçen hafta iptal edilmesinden sonra gelmiş oldu. Şovun Twitter hesabı da yaklaşan son sezondan birkaç fotoğraf yayınladı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top