Hesabım
    ‘Wonder Years’, Siyahi Bir Aile Merkezine Alınarak Yeniden Çekilecek

    Le Daniels'ın yapımcısı olduğu dizi ABC için üretilecek

    ABC, “Wonder Years”ın yeniden çevrimi için onay verdi ve çalışmalar başladı. Yarım saatlik komedi dizisi, 1960'ların sonlarında çalkantılı olan Alabama, Montgomery'de siyahi bir orta sınıf ailenin hikayesine odaklanacak. Bu sayede, yeni hikaye 1968'le 1973 arasında kurulan orijinal diziyle aynı zaman diliminde yaşanmış olacak.

    ABC bir pilot senaryoyu onayladıktan sonra, tam bir seriye dönüşmesi için hazırlıklar başlayacak. Saladin K. Patterson diziyi yazacak ve yönetecek. Lee Daniels ve Marc Velez, Lee Daniels Entertainment aracılığıyla yapımcı olacaklar. Orijinal dizinin yıldızı Fred Savage, pilot bölümün ve ürünlerin yürütücü yapımcılığını üstlenecek. Orijinal dizinin yaratıcısı Neal Marlens danışman olarak görev yapacak. 20th Century Fox Television diziyi genel anlaşma altında bulunan Patterson ve Daniels'la birlikte üretecek. 

    Orijinal “Wonder Years”, 1988'den 1993'e kadar, altı sezon ve 100'den fazla bölümle ABC'de yayınlandı. Hikaye, Arnold ailesine odaklandı ve Savage, küçük çocuk Kevin'i oynadı. Daniel Stern, Kevin'in sesini bir yetişkin olarak seslendirdi ve 1960'ların sonunda ve 1970'lerin başında büyüyen çocukluğunun anlatımında yer aldı. Dizi, seyirciler ve eleştirmenler tarafından iyi karşılandı. Yayın hayatı boyunca bir Peabody Ödülü, birden fazla Humanitas Ödülü, dört Emmy Ödülü ve Altın Küre kazandı.

    Patterson en son FXX komedisi “Dave”de yazar ve yönetici yapımcı olarak çalıştı. Bundan önce, TBS komedi dizisi “The Last OG”de showrunner'dı. Diğer TV kredileri arasında “Big Bang Theory”, "Two and a Half Men”, “Psych”, “Bernie Mac Show” ve “Frasier” yer alıyor. Daniels, “Precious” adlı filmi için iki Oscar adaylığı kazanan ünlü bir yönetmen. Diğer filmleri arasında “Lee Daniels’ The Butler” ve yakında çıkacak olan “The United States vs. Billie Holiday” yer alıyor. TV tarafında ise, “Empire” ve “Star” adlı Fox dizilerindeki çalışmalarıyla biliniyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top