Hesabım
    Michelle Williams ve Oscar Isaac, ‘Scenes From a Marriage’in TV Uyarlamasında Başrolde!

    Bergman klasiğinden uyarlanacak mini dizi HBO'da yayınlanacak.

    Oscar Isaac ve Michelle Williams, Ingmar Bergman'ın “Scenes from a Marriage” adlı yapımının, HBO için üretilecek mini dizi uyarlamasında başrolleri paylaşacak. Bergman’ın versiyonu, 1973'te altı bölüm halinde İsveç televizyonunda yayınlanmıştı. Bergman, diziyi Liv Ullmann ve Erland Josephson ile çekti. Yeni versiyonun, şovun sevgi, nefret, arzu, tek eşlilik, evlilik ve boşanma tasvirini çağdaş bir Amerikalı çiftin merceğiyle yeniden inceleyeceği söyleniyor.

    Williams ve Isaac, başrolün yanı sıra, baş yapımcılık görevini de üstlenecek. Hagai Levi diziyi yazacak, yönetecek ve yürütücü yapımcılık yapacak. HBO'nun eski drama başkanı Ellenberg, yıllardır bu uyarlama üzerinde çalışıyor. Üç yıl önce Media Res'i başlattığında ilan edilen ilk projelerden biriydi. Gösteri aynı zamanda Ellenberg ve Levi'yi tekrar bir araya getirmiş oluyor. Levi, Ellenberg’nin yönetici olarak görev yaptığı süre boyunca HBO’da birçok projeye imza atmıştı.

    Williams, yakın zamanda FX mini dizisi “Fosse / Verdon”daki lider rolü için Emmy ve Altın Küre kazandı. Daha önce kariyerinin başlarında hit drama dizisi “Dawson’s Creek”te rol aldı. Williams, aynı zamanda “Brokeback Mountain”, “Blue Valentine”, “My Week with Marilyn” ve “Manchester by the Sea” filmlerindeki rolleri için dört kez Akademi Ödülü'ne aday gösterilen ünlü bir sinema oyuncusu. Aynı roller için Altın Küre adaylığı da aldı ve birini evine götürmeyi başardı. Diğer filmleri arasında “The Greatest Showman”, “Venom”, “Shutter Island” ve “The Station Agent” yer alıyor.

    Isaac, HBO mini dizisi “Show Me a Hero”da rol aldı ve 2015 yılında Altın Küre kazandı. Ayrıca Coen Kardeşler'in filmi “Inside Llewyn Davis”de oynadığı rol için Altın Küre'ye aday gösterildi. Diğer sinema projeleri arasında son “Star Wars” serisinin yanı sıra “Ex Machina”, “A Most Violent Year”, “Annihilation”, “Drive” ve “Triple Frontier” filmleriyle tanınıyor. Gelecek film projeleri arasında “Dune” ve “The Card Counter”ın yeniden çevrimi yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top