Hesabım
    Matt Reeves ve Terence Winter'dan "Gotham PD" Serisi Geliyor!

    Batman dünyası HBO Max'te genişliyor..

    HBO Max, Matt Reeves ve Terrence Winter'dan Gotham Polis Departmanı'nda geçecek bir dizi üretmesi için sipariş verdi. Henüz adı belirlenmeyen dizi, Reeves'in evrene katılacağı “The Batman” adlı uzun metrajlı filmle birlikte çoklu bir Batmen dünyası için geliştirilecek yapımlardan biri olacak. Dizinin, Gotham Şehri'ndeki yolsuzluk anatomisini üzerine bir senaryosu olacak.

    Yeni proje, Warner Bros.Television Group ve Reeves’in yeni genel anlaşma altında açıkladığı ilk proje. Matt Reeves, konuyla ilgili; “Bu, sadece filmde yarattığım dünyanın vizyonunu genişletmek için değil, aynı zamanda uzun, biçimli bir formatın sağlayabileceği derinlik ve ayrıntılarla evreni keşfetmek ve inanılmaz yetenekli bir ekiple çalışmak için de kaçırılmaz bir fırsat. Suç ve yolsuzluk dünyaları hakkında bu kadar içten ve güçlü bir şekilde yazan Terence Winter, ortaklık yapmak için mutlak bir rüya ”dedi.

    Winter, diziyi yazacak ve yürütücü yapımcılık görevini üstlenecek. Reeves, 6th & Idaho adı altında, Daniel Pipski ve Adam Kassan'la birlikte prodüksiyon yapacak. Reeves, şu anda Ekim 2021'de gösterilmesi beklenen “The Batman”i yönetiyor. Reeves'in diğer önemli filmleri arasında “War for the Planet of the Apes” ve “Dawn of the Planet of the Apes” yer alıyor. Televizyon tarafında, şu anda Netflix dizisi “Away” ve Amazon’un “Tales From the Loop”unu üretiyor.

    Winter daha önce HBO dizisi “The Sopranos”ta yazar, yönetici yapımcı ve yönetmen olarak görev yaptı. Daha sonra HBO dizisi “Boardwalk Empire”ı yarattı. HBO’nun her iki gösterisinde de showrunner ve baş yapımcı olarak görev yapatı ve “Vinyl” üzerinde de çalıştı. Film tarafında ise Winter, Martin Scorsese’nin “The Wolf of Wall Street” filminin senaryosundaki çalışması için Oscar adaylığı aldı.

    Bu şov, Gotham’ın polis departmanıyla ilgili ikinci dizi olacak. Fox, 2014'ten 2019'a kadar drama dizisi “Gotham”ı beş sezon ve 100 bölüm boyunca yayınladı. Şov, Batman'ın Gotham City'deki ilk görünüşünden önce Jim Gordon'un kariyerine odaklandı. Bu, aynı zamanda HBO Max'te kurulacak en son DC televizyon projesi anlamına geliyor. Daha önce, J.J Abrams ve Bad Robot Productions, platform için bir “Justice League Dark” serisi geliştirdiğini açıklamıştı. Diğer projeler arasında Aquaman animasyonlu mini dizisi, isimsiz bir Green Lantern serisi ve bir dizi “Strange Adventures” bulunuyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top