Hesabım
    'Fleabag' Ekibinden Gelen 'Run', İlk Sezon Sonunda İptal Edildi

    HBO, büyük umutlar beslediği diziyi iptal etti

    Run, HBO'daki son adımlarını attı. Fleabag ve Killing Eve'in arkasındaki ikili Vicky Jones ve Phoebe Waller-Bridge'in kara komedi dizisi, bir sezonluk bir çalışmanın ardından HBO tarafından iptal edildi. Dizi, Merrit Wever ve Domhnall Gleeson'u, yeniden bir araya gelmek için yıllar önce bir anlaşma yapan ve bu anlaşmayı yerine getiren çocukluk arkadaşları Ruby ve Billy olarak karşımıza çıkardı. Run, 24 Mayıs 2020'de ilk sezon finalini yapmıştı.  

    HBO'dan bir yönetici, cuma günü yaptığı açıklamada, "Ruby ve Billy'nin yolculuğunu sürdürmenin potansiyel yollarını tartıştıktan sonra, showrunner Vicky Jones'la birlikte ikinci bir Run sezonu konusunda ilerlemeyeceğimize karar verdik." dedi. Entertainment One'dan çıkan seri, sık çalıştığı Waller-Bridge'in yanında prodüktörlük yapan Jones tarafından oluşturuldu. Waller-Bridge'in kariyeri BBC America'nın Killing Eve yapımındaki çalışmasının ardından, bol ödüllü Felabag'le devam etti. Daha önce Broadchurch'te de yer alan aktris iptal edilen dizide de rol alıyordu. 

    Kaynaklar, HBO yöneticilerinin ve ikinci sezon konusunda iyimser olan Jones'un Run için bir yol bulmak için birkaç girişimde bulunduğunu ancak sonuçta bir anlaşmaya varamadığını belirtti. Komedi, eleştirmenler arasında yüzde 80 gibi etkileyici bir dereceye sahipken RottenTomatotes.com'da izleyiciler arasında yüzde 47'lik, oldukça kötü bir puan elde etti.

    Final, Ruby ve Billy'nin yolculuklarını tamamlamasıyla sona erdi ve bir sonraki gidebilecekleri yer için kapıyı açık bıratı ama başka bir platform diziyi transfer etmezse yolculuk burada sonlanmış olacak. HBO, kısa süre önce ikinci bir sezon için Betty'yi yeniledi ve Avenue 5, Barry, A Black Lady Sketch Show, Insecure ve Los Espookys gibi onay alan dizilerin yanına eklemiş oldu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top