Hesabım
    ‘Line Of Duty’nin Üretimine Ağustos Ayında Devam Edilecek

    Sevilen BBC polisiyesi geri dönüyor!

    BBC One’ın hit polisiye draması Line Of Duty, Koronavirüs krizi nedeniyle mart ayında kapanmaya zorlandıktan sonra ağustos ayı sonlarında üretime yeniden devam etmek istiyor. Deadline'ın haberine göre, yapımcı World Productions, 24 Ağustos haftasını potansiyel bir yeniden başlama tarihi olarak belirlemek istiyor ama pandemi, aktif bir durum olmaya devam ettiğinden bu konuda resmi bir ilerleme yok.

    Kuzey İrlanda, Belfast'ta çekilen Line Of Duty, mart ayında duraklatıldığında Covid-19 tarafından rayından çıkarılan ilk büyük BBC prodüksiyonlarından biriydi. Tam da bu sebepe, devam ettirilmesi yayıncı için sembolik bir anlam da ifade ediyor. Line Of Duty’nin potansiyel yeniden başlatması, yaratıcısı Jed Mercurio'nun üretim çalışmalarının yeniden başlaması konusunda dikkatli olduğunu dile getirmesiyle duyulmaya başladı. Mercurio; “Toplumun sağlık, test, izleme ve izole etme altyapısına tamamen sahip olablmesine kadar herkes için çok zor olacak ama bunu yapmak zorundayız” dedi.

    Pandemi başından beri İngiltere'de ve tüm dünyada test sayıları önemli ölçüde arttı. Line Of Duty, sembolik bir anlam ifade etse de BBC’nin geri dönen ilk drama dizisi olmayacak. Geçen ay, BBC One’ın Nancy Mitford’un klasik romanından uyarlanan Pursuit Of Love adlı dizisinin sete girmek için temmuz ayının sonunu hedeflediğini açıkladı. Fox Networks Group ve Canal +'ın ortak yapımı olan War Of The Worlds ise kameraların tekrar çalışmasını sağlayan ilk büyük İngiliz drama dizisi oldu. H.G Wells uyarlamasının ikinci sezonu şimdi Newport, Galler'de çekiliyor.

    Koronavirüsten etkilenen diğer BBC serileri yılın ilerleyen dönemlerinde yeniden başlamak için planlar yapıyor. Bu, Line of Duty'le aynı gün kapatılan Peaky Blinders'ı ve Call the Midwife'ı da kapsıyor. İki şov, sırasıyla kasım ve eylül ayları için geri dönüş tarihlerini paylaştı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top