Hesabım
    Fantastik Suç Dizisi "Lucifer"ın 5. Sezonundan Fragman!

    Yaz sonunda prömiyer yapacak diziden fragman yayında..

    Netflix, fantastik suç dizisi Lucifer'ın 5. sezonundan fragman paylaştı. Yazın son günlerinde prömiyer yapacak olan 5. sezonun daha önce final olacağı açıklanmıştı ama geçtiğimiz aylarda dizinin 6. sezonu için de onay geldi. Tom Ellis'lde anlaşmayı uzatan Netflix, şimdi 5. sezon heyecanı yaşıyor ve fragman oldukça etkileyici.

    Lucifer dizisi, Neil Gaiman'ın DC, Sam Kieth ve Mike Dringenberg'la birlikte Vertigo adına ürettiği çizgi roman hikayesine ve karakterlerine dayanıyor. Dizinin başlıca rollerinde Tom EllisLauren GermanRachael HarrisDB WoodsideLesley-Ann BrandtAimee GarciaTricia HelferScarlett Estevez ve Kevin Alejandro bulunuyor. Lucifer, sempatik, karizmatik ve şeytani Lucifer Morningstar (Ellis)'ın, LAPD dedektifi Chloe Decker (German)'a suçluları yakalaması ve hatta ölüdürmesi sürecinde yardım etmesi üzerinden ilerliyor.

    Yayın hayatı hep olaylı olan Lucifer, Fox'ta yayınlanarak izleyicilerle buluştu. İlk sezondan sonra da iptal dedikoduları çıkan dizi, Fox'ta üç sezon dayanmayı başardı. Veda etmeye hazırlanan ekip, Netflix'in diziyi satın alıp iki sezon uzatmasıyla işe geri döndü.Geçen yaz, Netflix beşinci ve “final” sezonu için şovu yeniledi ama gelen eleştiriler ve kazanılan başarılı reyting değerleri 6. sezon için kapıyı araladı. Beşinci sezon sonunda 83 bölüme ulaşacak olan ve 100 barajını zorlayacak olan Lucifer, Orange Is The New Black (91 bölüm) ve House Of Cards (73 bölüm)'ın önünde en uzun süre devam eden Netflix orijinal dizilerinden biri olabilir. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top