Hesabım
    Idris Elba, Apple'la Genel Bir Anlaşma İmzaladı!

    Elba ve şirketi, Apple için içerik üretecek.

    Idris Elba ve sahibi olduğu Green Door Pictures yapım şirketi Apple'la ilk bakış içeren bir anlaşma imzaladı, Anlaşma kapsamında Elba ve Green Door, Apple’ın yayın platformu Apple TV Plus için hem seri, hem de film üretecek. Elba, bir aktör, yapımcı, yönetmen ve müzisyen olarak bu içeriklerde görev alacak.

    Elba, “Fast & Furious: Hobbs & Shaw”, “Mandela: Long Walk for Freedom”, “Beasts of No Nation” ve Heimdall karakteri olarak Marvel Sinematik Evreni'ndeki birçok filmde oynadığı rollerle tanınıyor. Ayrıca; eleştirmenlerce alkışlanan BBC dizisi “Luther” ve efsane dizi "The Wire"da rol aldı ve ona Altın Küre Ödülü ile birden fazla Emmy adaylığı kazandırdı. Elba, 2013 yılında Green Door'u kurdu. Şirketin projeleri arasında Elba tarafından oluşturulan ve bir topluluk kadrosunun parçası olarak yer aldığı “In The Long Run” adlı komedi de yer alıyor. Şirket ayrıca Elba’nın Netflix komedi dizisi “Turn Up Charlie”yi de üretti. Diğer krediler arasında “The Idris Takeover” ve “5 5” kısa form gösterileri de yer alıyor. 

    Apple’ın Avrupa Yaratıcı Yönetmeni Jay Hunt anlaşmaya öncülük etti. Elba, Apple'la bir anlaşma imzalayan son yüksek profilli yıldız oldu. Diğerleri arasında Oprah Winfrey, Alfonso Cuaron, Julia Louis-Dreyfus, Justin Lin, Kerry Ehrin, Jason Katims, Lee Eisenberg, Monica Beletsky, Sharon Horgan, Alena Smith ve Simon Kinberg yer alıyor. Geçen hafta Apple'ın Maurice Sendak Vakfı ile de genel bir anlaşma imzaladığı açıklandı. Bu anlaşma kapsamında vakıf, Sendak’ın kitaplarına ve çizimlerine dayanan yeni projeler geliştirecek.

    İsmi sıklıkla yeni Bond olarak konuşulan ama bir ilerleme kaydedilmeyen Elba, şu sıralar birkaç projeyle birden meşgul. Ricky Staub'un yönettiği "Concrete Cowboy", James Gunn'ın yönettiği "The Suicide Squad", Jeymes Sameul filmi The Harder They Fall ve George Miller yönetimindeki "Three Thousand Years of Longing" önümüzdeki birkaç yıl içinde izleyiciyle buluşacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top