Hesabım
    Paramount Network, ‘Sexy Beast’in TV Uyarlamasını Durdurdu!

    Serinin geleceği belirsizliğini koruyor..

    Sexy Beast” filminin planlanan seri uyarlaması Paramount Network'te ilerlemiyor! Variety'nin haberine göre, geçen yıl on bölümlük bir seri siparişi alan dizinin çalışmaları şu an kapanmış durumda. Kaynaklar, serinin hurdaya çıkarılması hareketinin Viacom-CBS birleşmesinin ardından gelen bütçe kesintileri nedeniyle olduğunu aktarıyor. 

    “Sexy Beast”, senaryo çalışmalarını bitirme aşamasındaydı ve prodüksiyon anlamında fiziki bir hareket olmaması, onu ilk gözden çıkarılan yapımlardan biri haline getirdi. Gösteri, Paramount Television Studios ve Anonymous Content ortaklığından gelecekti. Şirketler, diğer satış noktalarıyla alışveriş yapma planlarına bir göz atıyorlar. Paramount Network temsilcileri yorum taleplerine henüz yanıt vermezken, Paramount Television Studios temsilcileri de herhangi bir açıklamada bulunmadı.

    Aynı adlı 2000 yapımı filme dayanan dizi, Londra suç dünyasının baştan çıkarıcı deliliğine kapılan ve parlak bir hırsız olan Gal Dove'un (Filmde Ray Winstone tarafından canlandırıldı) hikayesini anlatıyor. Dizinin kilit rollerinden birini üstlenen Ben Kingsley ise bu performansıyla Oscar adayı olmayı başarmıştı. Film, hem son dönemin, hem de suç filmlerinin en iyileri arasında gösteriliyor.

    “Sexy Beast” dizisinin iptaliyle ​​ilgili haberler, Paramount Network komedi dizisi “Emily in Paris”in platform yerine Netflix'te görücüye çıkacağının resmi olarak açıklanmasının üzerine gelmiş oldu. Şu an senaryosu yazılmış olan “Yellowstone”un haziran ayında üçüncü sezonunun geleceği ve dördüncü sezon onayı verildiği açıklanmıştı. Bu yılın başlarında Paramount Network, ikinci sezon onayı bekleyen Afganistan savaş draması “68 Whiskey”i yayınladı. Michael Chiklis liderliğindeki drama “Coyote”nin de bu yıl yayınlaması bekleniyor ama herhangi bir yayın tarihi belirlenmemiş durumda.  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top