Hesabım
    Animal Planet'tan 'Surviving Joe Exotic' Belgeseli Geliyor!

    Joe Exotic'in televizyon macerası devam ediyor..

    Netflix

    Netflix'in olay yaratan ve izlenme rekorları kıran Tiger King belgesel dizisinin yayınlanmasından aylar sonra Animal Planet, Joe Exotic üzerine yeni bir içerikle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. "Surviving Joe Exotic" adına sahip olan ve 25 Temmuz 2020 tarihinde Animal Planet'te gösterime girecek belgesel, Joe Exotic'in büyük kedi yetiştirme işinin merkezindeki hayvanların hikayelerini ve G.W. Hayvanat bahçesini odağına alacak.

    2018'de Animal Planet's Wolves and Warriors projesi için çekilen ve daha önce hiç yayınlanmamış görüntüleri temel alan belgesel, Joe Exotic'in tutuklanmadan önceki son resmi röportajlarını da içerecek. Exotic röportajının yanı sıra, belgesel eski G.W. Hayvanat Bahçesi çalışanlarına da yer verecek. Joe Exotic'in kaplanlarından birine kolunu kaybeden Saff Saffery bunların başında yer alıyor.

    Özel yapım, izleyicilere görme engelli kaplanlar Kryxis ve Kadira gibi hayatta kalan hayvanları da tanıtacak. Bunun yanı sıra; ameliyatla sağlığına kavuşturulan hayvanlar ve Oregon'daki Wildcat Ridge Korunağına taşınan Chobe ile Kariba'nın izledikleri yolu da izleyicilerle paylaşacak.

    Surviving Joe Exotic, ITV America için Leftfield Pictures tarafından Luce Change Inc. ile birlikte üretildi. Gretchen Palek, Shawn Witt, Dave Luce ve Karen Kunkel Young yönetici yapımcı olarak görev yapıyorlar. Animal Planet için Keith Hoffman baş yapımcı olacak ve yapımı Sarah Russell denetleyecek. Netflix'te yayınlanan ve pandemi başlangıcında en çok izlenen yapım olan Tiger King dizisi, 10 günde 34 milyon kişi tarafından izlenmişti. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top