Hesabım
    ‘The Falcon and the Winter Soldier’ın Prömiyeri İleri Bir Tarihe Ertelendi

    Dizinin Koronavirüs molası devam ediyor..

    Disney Plus’ın yaklaşmakta olan “The Falcon and the Winter Soldier” serisinin, Koronavirüs nedeniyle mart ayında setini kapatmasından bu yana üretimde olmadığı göz önüne alındığında, ağustos ayı prömiyerini yapma şansı zaten mucizlere kalmıştı. Şimdi, serinin yayınlanmasının gecikmesiyle alakalı resmi teyit de geldi, çünkü gelecek ay Disney Plus'a gelecek içeriklerin tanıtımında ve içerik listesinde bu proje yer almıyor.

    Tam olarak “The Falcon and the Winter Soldier”ın prömiyer tarihi ve üretime yakın zamanda dönüp dönmeyeceği hala belirsiz. Gösteri, COVID-19'un dünyanın dört bir yanındaki prodüksiyonların durmasına neden olduğu Prag'da çekimlere balşamıştı ama yaklaşık bir hafta sonra oyuncular ve ekip, Marvel'in projelerinin çoğunun çekildiği Atlanta'ya geri çağrıldı. Daha sonra da karantina süreci başladı ve iletişim askıya alındı

    Dizinin yıldızlarından Anthony Mackie, yakın tarihli bir röportaj sırasında çekimlerin durdurulması ve yaklaşan dizinin geleceği hakkında konuştu; “Avrupa'daydık ve önce o kıtada her şey delirdi. Yani ABD'nin kapanmasından iki hafta önce bizi kapattılar. Gerçekten şaşırtıcıydı çünkü bütçe kısıtlamaları olan ilk Marvel şovu veya filmi olduğumuzu hissediyordum. Ve bu her zaman benim özel deneyimim olacak. Marvel için sonsuza dek çekim yapabilirdik ama onlar hayır dedi. Yani filmlerin geri kalanından çok farklı bir deneyimdi ama aynı zamanda pandemiye kadar çok da eğlenceliydi." 

    “The Falcon and the Winter Soldier” üzerindeki üretim Koronavirüs öncesinde tam olarak düzgün olmamıştı. Ocak ayında, gösteri Porto Riko'da çekilecekti ancak, bir dizi güçlü depremle vurulduktan sonra çekimi ertelemek zorunda kaldı. Şov, şu anda Disney Plus'ta çalışılmakta olan MCU karakterleri merkezli birkaç diziden biri. Diğer projeler ise; “Ms. Marvel”, “Hawkeye”, “Loki”, “She-Hulk”, “Moon Knight” ve “WandaVision.”

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top