Hesabım
    "In Treatment", On Yıl Sonra Ekranlara Geri Dönüyor!

    HBO, dizinin yeniden başlatılması için onay verdi..

    HBO draması In Treatment, yaklaşık on yıl sonra yeniden ortaya çıkıyor olabilir. Psikoterapist Dr. Paul Weston (Gabriel Byrne) merkezli dizi, HBO'da üç yıl ve 100'den fazla bölüm yayınlandıktan sonra Aralık 2010'da sona erdi. Dizi, ilk olarak 2008'de piyasaya sürüldü ve İsrail dizisi BeTipful'dan uyarlanmıştı.

    Gösteri, Weston’un hastaları ve kendi terapisti (Dianne Weist) ile haftalık etkileşimlerine odaklandı. Gösteri, her hafta, Weston'ın terapistiyle tanıştığı son bölüme kadar, hastalarıyla buluştuğu birçok bölüm üzerinden ilerledi. Her sezon, etkili bir şekilde yeni kadro oluşturmak için yeni bir hasta grubu diziye dahil edildi. TVLine'ın haberine göre, HBO'nun özel bir hikayede In Treatment'ı yeniden başlatmayı düşündüğü dile getirildi. Byrne'nın diziye Weston olarak dönüp dönmeyeceği henüz belli değil ama olası. Orijinal In Treatment, sosyal mesafeyi korurken konuşan iki karakterden oluştuğu için üretim aşamasında yeni Hollywood COVID-19 kısıtlamalarından büyük ölçüde etkilenmeyecektir.

    Bölümler, uzaktan terapi için kullanılan tele sağlık normlarını taklit etmek için oyuncuları ayrı ayrı kullanabilir ve evlerinden çekim yapması bile sağlanabilir. Şovun sona ermesinden on yıl sonra, In Treatment yeniden çevrimi ya da devamı HBO Max akış platformu için de ortama uygun, özel bir içerik olacaktır. COVID-19 salgını ve diğer faktörleri hafifletmek için gereken sosyal izolasyon ve stres, psikolojik sorunların artmasına neden oldu. Psikoterapi serisi, ruh sağlığı tedavisinin daha da normalleştirilmesine katkıda bile bulunabilir. Kuşkusuz, içinden bulunduğumuz durum diziyi çok daha önemli hale getirdi.

    Yeni In Treatment sayesinde, izleyiciler ekranda pandemi kurallarına uygun ve özgün bir deneyim izlemeye hazırlanabilir. Birçoğu bir aşı bulunana kadar pandemi şartlarından normale dönülemeyeceğini düşünüyor. In Treatment belki de yeni sezonda direkt pandemi sürecini işleyecek ve insanların kaygılarını gidermek için önemli bir programa dönüşecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top