Hesabım
    Netflix Belgeseli "Anelka: Misunderstood"dan Altyazılı Fragman!

    Ünlü futbolcu Anelka'nın sansasyonel hayatından kesitler izleyiciyle buluşuyor..

    Yolu Türkiye'den de geçen ünlü futbol yıldızı Anelka hakkındaki Anelka: Misunderstood belgeselinden altyazılı resmi fragman yayınlandı. 5 Ağustos 2020 tarihinde, tüm dünyayla aynı anda Netflix Türkiye'de de yayında olacak belgesel, Anelka'nın hayatının önemli ve ilgi çekici anlarını da ekranlara taşıayacak. 

    Anelka'nın futbolcu olarak zirveye çıktığı ve Real Madrid'in en pahalı transferi olduğu günlerden, 8 yılda 6 kulüp değiştirdiği çalkantılı günlere kadar yaşadığı her olay masaya yatırılıyor. Bir polemiğin ortasında kalıp, milli takımdan atıldığı olaylar da hem şahitler hem kendi ağzından belgeselin konusu olacak. Petit ve Drogba gibi diğer ünlü futbolcular da Anelka belgeseline verdikleri röportajla zenginlik katacak.

    "Anlaşılmaz bir insan mı? Yoksa benzersiz mi? Belki de her ikisi de" mottosuyla Netflix'te duyurusu yapılan belgeselin yönetmenliğini Eric Hannezo üstleniyor. Elbette Anelka ve dostları olayları anlatırken gerçek görüntüler izleyicilerin ve futbolseverlerin hafızalarını tazeliyor. Bir dönem ülkemizde de oynayan ve Fenerbahçe forması giyen Nicolas Anelka, son olarak 2015 yılında Hindistan Süper Ligi'nde, Mumbai City'de forma giymişti.

    Anelka: Misunderstood belgeseli 5 Ağustos'ta prömiyer yapacak. Hem sinemaseverler, hem de futbolseverler tarafından yoğun bir ilgiyle karşılanması bekleniyor. Netflix'in spor biyografileri artarak devam edeceğe benziyor. Özlelikle Michael Jordan belgeseli The Last Dance tür içerisinde izlenme rekorları kırmayı başardı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top