Hesabım
    Dijital Platformlara Yeni Komedi Dizisi Geliyor: "Vahşi Şeyler"

    Güçlü kadrosuyla dikkat çeken komedi, yakında izleyiciyle buluşacak..

    Dijital platformlar her geçen gün içerik havuzunu genişletmeye ve orijinal diziler geliştirmeye devam ediyor. I-Conten ve Depo Film'in ortaklaşa üreteceği ve Türkiye'nin ilk smart-komedi projesi olarak adlandırılan dizisi Vahşi Şeyler yakında izleyiciyle buluşacak. Dizinin hangi platformda yayınlanacağı belli değil ama streaming platformlarından birinde yer alması bekleniyor. Son dönem yaşanan olaylardan sonra Netflix'in yarışa girip girmeyeceği ise belli değil.

    20'şer dakikalık bölümlerden oluşacak olan Vahşi Şeyler'in başlıca rollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim BayraktarHazal Türesan ve Aytaç Uşun yer alıyor. Dizide evlilikleri bitme noktası gelen bir çiftin hikayesini izleyeceğiz. Bu çift, psikologları ve eve sipariş getiren pizzacıyla aynı evde mahsur kalıyor ve hikaye bu noktada başlıyor. Dizinin senaryosunu Alper Alpözgen kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Erkan Tunç oturacak. Dizi için dijital platformlarla görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

    Nurgül Yeşilçay, son olarak Gülperi diziyle karşımıza çıkmıştı. Selim Bayraktar ise Netflix'in yerli ve orijinal yapımı Rise of Empire: Ottoman'la karşımıza çıktı. Son dönem çıkış yakalayan Hazal Türesan, Mucize Doktor dizisiyle, Aytaç Uşun ise Çukur'la gündeme gelmişti. Komedinin yanı sıra heyecan dolu anların da olduğu söylenen Vahşi Şeyler'in yazdan sonra açılacak olan yeni sezonda bir dijital platformda yer almaı bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top