Hesabım
    Vince Vaughn, Fox İçin Animasyonlu Komedi Serisi Hazırlıyor

    Animasyon serilerine bir yenisi daha ekleniyor.

    Alberto E. Rodriguez

    Variety'nin haberine göre, Vince Vaughn, Fox için animasyonlu bir komedi dizisi hazırlamak üzere çalışmalara başladı. Fox, Vince Vaughn, Victoria Vaughn ve Peter Billingsly’nin Wild West Picture Show yapım şirketine animasyon dizi için bir senaryo siparişi verdi. Şu anda projede adı duyurulan bir yazar yok ama diziyi Fox Entertainment üretecek.

    Vince, Victoria ve Billingsly dizinin aynı zamanda yürütücü yapımcısı olacak. Proje tam bir seri onayı alırsa Wild West Picture Show'un ürettiği ikinci animasyon dizisi olacak. Şirket ayrıca Netflix animasyon dizisi “F Is for Family” nin arkasında. Bill Burr ve Michael Price tarafından yaratılan bu şov, 1970'lerde yaşayan İrlanda kökenli bir Amerikan ailesini takip ediyor. Dördüncü sezon, geçtiğimiz ay Netflix'te yayınlandı. Vaughn ayrıca üçüncü sezona konuk oyuncu olarak katıldı.

    Yapımcı olarak çalışmalarına ek olarak, Vaughn öncelikle oyunculuk çalışmaları ile biliniyor. Vaughn, “Wedding Crashers”, “Dodgeball”, “Old School” ve “The Crashers” gibi hit komedilerde rol aldı. Break-Up, “Hacksaw Ridge”, “Into the Wild” ve “Brawl of Cell Block 99” gibi yapımlarla birlikte kariyerini geliştirdi. Ayrıca, kısa bir süre önce HBO dizisi “True Detective”in ikinci sezonunda rol aldı. 

    Fox, şu anda en çok animasyonlu program yayınlayan kanal durumunda. “The Simpsons”, “Family Guy” ve “Bob's Burgers” gibi efsaneleşen yapımlara ek olarak, kısa süre önce “Bless the Harts” ve “Duncanville” adlı animasyon şovlarını da başlattı. Ayrıca kanal, önümüzdeki sezon için “The Great North” ve “Housebroken” adlı animasyon dizilerinin de duyurusunu yaptı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top