Hesabım
    Netflix Dizisi "Sweet Magnolias", İkinci Sezon Onayı Aldı

    Romantik drama, ikinci sezon onayını kaptı

    Netflix, perşembe günü yaptığı açıklamada, “Sweet Magnolias”a ikinci sezon onayı verdiğini duyurdu. İlk sezon sonunda Kyle’ın (Logan Allen) trafik kazası üzerinden gelişen belirsizliklerini öğrenme şansı bulacağız. Sherryl Woods'un aynı isimli romanının dramatik bir TV uyarlaması olan dizi, mayıs ayında prömiyerini yaptı.

    Gösteride, birbirlerine her zaman destek olan, en iyi arkadaşlığın getirdiği görevleri uygulamaya çalışan üç arkadaş rolünde JoAnna Garcia Swisher, Brooke Elliott ve Heather Headley'i izliyoruz. Üçlü aynı zamanda yeni bir ortak profesyonel girişimde bulunuyorlar ve hem ailesel hem de romantik ilişkilerde birbirlerinden öğüt alıyorlar

    “Sweet Magnolias”, Sherrun J. Anderson tarafından Netflix için hayata geçirildi. Woods ayrıca Dan Paulson ile birlikte baş yapımcı olarak görev yapıyor. Şovda ayrıca Chris Klein, Justin Bruening, Anneliese Judge ve Carson Rowland da rol alıyor. Netflix’in En İyi 10 listelerine göre, dizi, hizmete sunulduğu ilk üç hafta boyunca tüm yayınlarda en çok izlenen 10 "program" arasında yer aldı ve lansmanından sonraki ilk altı hafta boyunca en çok izlenen 10 "dizi" arasında kalmaya devam etti. 

    “Sweet Magnolias”, platform tarafından yakın zamanda yenilenen dizilerin en sonuncusu. Daha önce, Mindy Kaling ve Lang Fisher projesi Never Have I Ever ile Kenya Barris yapımı “#BlackAF”in ikinci sezon onayı aldıkları duyurulmuştu. Bunun yanı sıra, daha fazla sezona sahip olan ve devam kararı verilen “Ozark”, “Lucifer” ve “Dead To Me” gibi yapımların yenilenmesi de duyurulmuştu.  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top