Hesabım
    İkinci Sezonu Yaklaşan The Boys, Üçüncü Sezon Onayı Aldı

    İkinci sezon öncesi hayranlara müjdeli haber..

    The Boys”un yolculuğu en az bir sene daha devam edecek. Amazon Prime Video, çok sevilen süper kahraman komedisini üçüncü bir sezon için yeniledi. “The Boys”un ikinci sezonu ise prömiyerini 4 Eylül 2020'de yapacak. 9 Ekim'e kadar sürecek ikinci sezonun ardından yeni sezon hazırlıkları başlayacak.

    Amazon Yöneticisi Vernon Sanders, “Eric Kripke ve inanılmaz 'The Boys' oyuncu kadrosu, diziyi küresel bir hit haline getiren sürprizler ve kaçırılmayacak anlarla dolu vahşi ve aksiyon dolu bir dizi sunmaya devam ediyor. Eric'in üçüncü sezondaThe Boys’u nereye götürdüğünü görmek ve Aisha Tyler'ın ev sahibi olarak The Boys’ ailesine katılmasını sağlamaktan dolayı daha heyecanlı olamazdık.” dedi.

    Sony Pictures Television Studios'un başkanı Jeffrey Frost ise "The Boys” televizyondaki diğer şovlardan farklı. İnanılmaz derecede eğlenceli ve ilgi çekici. Tür dizilerini yepyeni bir seviyeye taşıyor. Eric Kripke'yi bildiğimiz için üçüncü sezon hakkında çok heyecanlıyız ve bu inanılmaz yetenekli oyuncular çıtayı daha da yükseltecek." dedi.

    Hughie (Jack Quaid), Mother’s Milk (Laz Alonso), Frenchie (Tomer Capon) ve Kimiko (Karen Fukuhara) ilk sezon finalinin patlayıcı olaylarından sonra saklanıyor, Kasap (Karl Urban) ise kendi haline kalmayı tercih etti. Bu arada, Homelander (Antony Starr) gücünü birkaç yeni yolla genişletmeye çalışıyor ve Starlight (Erin Moriarty) grup değiştikçe Yedi'deki yerini sorguluyor. Sosyal medyayı kavrayan yeni bir karakter olan Stormfront (Aya Cash) dizi gündemine girerken, daha büyük bir tehdit ortaya çıkıyor ve Vought, ülkenin paranoyasından yararlanmak istiyor.

    “The Boys”, Garth Ennis ve Darick Robertson'ın çok satan çizgi romanına dayanıyor ve Amazon Studios'la Sony Pictures Television tarafından üretildi. Dizide, Dominique McElligott, Jessie T. Usher, Chace Crawford ve Nathan Mitchell diğer başrollerde yer alırken, Claudia Doumit, Goran Visnijc, Malcolm Barrett, Colby Minifie, Shantel VanSanten, Cameron Crovetti, PJ Byrne, Laila Robbins ve Giancarlo Esposito yardımcı rollerde yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top