Hesabım
    The Walking Dead: World Beyond, Yeni Prömiyer Tarihini Aldı

    Comic-Con'dan "Walking Dead" hayranlarına heyecanlandıran sürpriz

    Artık The Walking Dead ve Fear the Walking Dead'in ne zaman geri döneceğini bildiğimize göre, nihayet evrendeki en son gösteri olan The Walking Dead: World Beyond'a odaklanma zamanı. Daha önce bu yılın başlarında yayınlanması planlanan ama COVID-19 salgını nedeniyle ertelenen dizi yakında karşımıza çıkacak.

    Nihayet onu ne zaman görebileceğimizi biliyoruz. Comic-Con, Home panelinde, World Beyond'un 4 Ekim 2020'de AMC'de yayınlanacağı ve bölümün hemen ardından, The Walking Dead'in 10. sezon finalinin yayında olacağı açıklandı. Yayınlandıktan sonra, dizi için üretilen program Talking Dead'in özel bir bölümü her iki şovun için yayında olacak.

    Dizi için yeni bir fragman da yayınlandı ve zombiler tarafından istila edilen bir dünyada büyüyen bir grup genci gösterdi. Şimdi, ilk kez güvenli bölgenin dışına çıkıyorlar ve düşmanlara karşı, -yaşayan ya da ölü- fark etmeksizin, savaşmak için geliyorlar. Genç bir oyuncu kadrosu ve görünüşte daha genç bir hedef kitlesiyle birlikte hikayeleştirilen World Beyond'un fragmanı, The Walking Dead'in evreninden hayranlarının beklediği korkunç ve şiddetli ton olacağını açıklığa kavuşturuyor.

    The Walking Dead: World Beyond, tamamen yeni bir karakter kadrosu ve farklı bir zaman dilimiyle yeni hikayeler anlatacak. Yeni dizi, 4 Ekim 2020 tarihinde prömiyer yapacak. Şimdilik elimizde yayınlanan Comic-Con videosu var. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top