Hesabım
    Marvel Dizisi "Helstrom"dan İlk Teaser Yayında!

    Helstrom, yeni sezonda Hulu'da yayınlanacak.

    Bu yıl Marvel Sinematik Evreni'nde en çok beklenen yapımlardan biri, “Helstrom” adlı dizi. Dizi, showrunner Paul Zbyszewski’nin çizgi roman karakterleri Daimon ve Satana Hellstrom'a dayanıyor. Cuma günü Paul Zbyszewski ve oyuncu kadrosunu oluşturan Tom Austen, Sydney Lemmon, Elizabeth Marvel, Robert Wisdom, Ariana Guerra, June Carryl ve Alain Uy, Comic-Con at Home panelinde yeni dizinin ilk duyurusunu yaptılar.

    Dizinin tüm bölümleri 16 Ekim Cuma günü Hulu'da prömiyer yapacak. Hikayede gizemli ve ölümcül bir seri katilin çocukları konu ediliyor. Her birinin kendine özgü karakteri ve becerileri var. Marvel şovu, televizyon için hazırlandı. Yürütücü yapımcılığını Karb Zreik ve Jeph Loeb'le birlikte Zbyszewski üstleniyor. Serinin şeytani korku türündeki kökleri düşünüldüğünde, “Helstrom”un karanlık, sert ve kanlı bir yapım olacağını düşünebiliriz ki Zbyszewski Comic-Con panelinde bunu garanti etti. 

    Zbyszewski, "Hikaye, aynı zamanda bir “Şeytan'ın Oğlu” uyarlaması, bu yüzden gerçekten kötü bir baba hikayesi. Gerçek dünyaya biraz daha entegre ettik ama bu türe her zaman bir ilgim vardı.” dedi ve babanın günahlarına odaklanan bir aile hikayesi vaat etti. Zbyszewski sözlerinin devamında ise “Bu, birlikte doğduğumuz ve yarattığımız aile ile ilgili. Bu doğaya karşı beslenen bir hikaye. Genetik olarak doğduğumuz şeylerden miras alıyoruz ve yanımızda taşıyoruz. Bu, büyüdüğümüz ortamımız ve büyüdükçe damgalandığımız değerlerle de ilgili. Bu durum, yargılama yeteneğimizi ve ahlakımızı etkiliyor.” dedi.

    Dizi, 16 Ekim'de Hulu'da prömiyer yapacak. Aslında, Marvel dizileri yavaş yava Disney Plus çatısı altında toplanıyor ama bu yapım, sözleşmenin önceden yapıldığı ve Hulu'nun elinde kalan birkaç Marvel projesinden biri. Eğer devam ederse, birkaç sezon sonra Helstrom'u Disney Plus'ta görmemiz olası.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top