Hesabım
    Netflix, ‘The Witcher’ın Öncesini Anlatan Bir Dizi Hazırlıyor!

    The Witcher evreni, Netflix tarafından genişletiliyor.

    Netflix, “The Witcher” evreninde, Elf uygarlığının çöküşünden öncesini anlatacak ve ilk Witcher'in kayıp tarihini ortaya koyacak olan mini dizi “The Witcher: Blood Origin”i duyurdu. İngiltere'de çekilecek “Blood Origin”, altı bölümden oluşacak ve bir mini dizi olup, devamı gelmeyecek. Şimdilik senaryo detayları hakkında bir açıklama gelmedi.

    Elf dünyasında, “The Witcher” dünyasından 1200 yıl öncede geçecek olan “Blood Origin”, zamanla kaybolan bir hikayeyi, canavarların dünyası, insanlar ve Elfler'in çok önemli “küresel birleşimine” yol açan olayları anlatacak. “The Witcher”ın ilk sezonunun yazarı Declan De Barra baş yapımcı ve showrunner olarak görev yapacak. “The Witcher”in iki sezonunda da yönetici yapımcı ve showrunner olarak görev yapan Lauren Schmidt Hissrich ise yeni projede baş yapımcı olarak görev yapacak; 

    Netflix şovunun dayandığı orijinal “Witcher” kitap serisini kaleme alan Andrzej Sapkowski, prequel serisinde yaratıcı danışman olarak görev yapacak. Ayrıca, Hivemind'den Jason Brown ve Sean Daniel, Platige Films'ten Tomek Baginski ve Jarek Sawko'yla birlikte yürütücü yapımcı olarak görev yapacak. Barra, “Yaşam boyu süren bir fantezinin hayranı olarak, “The Witcher: Blood Origin” hikayesini anlatmaktan dolayı çok heyecanlıyım. Witcher kitaplarını ilk okuduğumdan beri aklımda bir soru var: İnsanların felaketle gelişinden önce Elf dünyası gerçekten nasıldı? Medeniyetlerin yükselişi ve düşüşü, bilim, keşif ve kültürün bu düşüşten hemen önce nasıl geliştiği beni hep büyüledi.” dedi.

    Schmidt Hissrich ise; “Netflix ekibiyle 'The Witcher: Blood Origin' konusunda işbirliği yapmaktan dolayı çok heyecanlıyım. Andrzej Sapkowski tarafından oluşturulan Witcher evrenini keşfetmek ve genişletmek heyecan verici bir meydan okuma ve hayranlara, yeni karakterler tanıtmak için sabırsızlanıyoruz. Bu, efsanevi dünyamızı daha da zenginleştirecek orijinal bir hikaye.” dedi. Bu arada, “The Witcher” ikinci sezonunun ağustos ayında İngiltere'de üretimine devam etmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top