Hesabım
    Netflix'ten Bir Yerli Dizi Daha Geliyor: "Fatma"

    Netflix, Fatma'nın çalışmalarına başladığını duyurdu.

    Geçtiğimiz günlerde Netflix ve RTÜK arasında bir gerginlik oluşmuş ve Şimdiki Aklım Olsaydı adlı dizi ilk set gününde iptal edilmişti. Gerginliğin sebebinin eşcinsel karakter olduğu açıklanmış ve işin daha büyük bir soruna yol açabileceği belirtilmişti ama şimdilik sular durulmuş gözüküyor. Zira Netflix, "Fatma" adındaki yerli orijinal dizi için çalışmalara başladığını duyuran bir paylaşımda bulundu.

    Netflix Türkiye'nin resmi sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, dizinin başrol oyuncusu Burcu Biricik ilk bölümün çekim senaryosunu tutuyor ve belgenin üzerinde 16 Temmuz tarihi görülüyor. Aynı görselden edindiğimiz bilgiye göre filmin yönetmen koltuğunda Özer Feyzioğlu oturuyor. Yapımcılığını Başak Abacıgil'in üstlendiği Fatma'nın senaristliğini ise Özgür Önürme üstleniyor. Yapılan paylaşımda "Aramıza hoş geldin #Fatma! Heyecanlı bir geri sayım başladı.” sözlerine yer verildi.

    Dizide, hapisten çıktıktan sonra kaybolan kocasını arayan Fatma adlı bir temizlikçi kadının hikayesi anlatılacak. Burcu Biricik dışında dizide Nihal YalçınCansu Dere ve Gökçe Eyüboğlu yer alıyor. Hakan: Muhafız, Atiye, Rise of Empires: Ottoman, Aşk 101 gibi yerli dizileri ve Yarına Tek Bilet filmini sektöre kazandıran Netflix'in daha önce ilan ettiği Sıcak Kafa ve şimdilik iptal ettiği Şimdiki Aklım Olsaydı hakkında ne karar alacağını önümüzdeki günler öğreneceğiz. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top