Hesabım
    Netflix, Sevilen Polisiye ‘Marcella’nın Fransız Versiyonunu Hazırlıyor

    İngiliz dizisi Marcella, Fransa'ya uyarlanıyor!

    Netflix / ITV’nin hit polisiye gerilimi “Marcella”, Elephant tarafından üretilen ve TF1 tarafından görevlendirilen bir Fransız uyarlaması için planlandı. Anlaşma, yeni serinin dünya çapında münhasır haklarına sahip olan Cineflix Rights tarafından yapıldı. Hans Rosenfeldt’in “Marcella” dizisi Buccaneer Media tarafından üretildi ve yapımcılardan biri, dizideki rolü nedeniyle Uluslararası Emmy Ödülü kazanan yıldız Anna Friel oldu.

    “Marcella” nın üçüncü sezonu şu anda Netflix'te mevcut ve İngiltere'de sonbahar aylarında ITV'de prömiyer yapacak. “Marcella”nın Fransız uyarlaması “Rebecca”, Didier Le Pêcheur (“Innocents”) tarafından yönetilecek, Le Pêcheur ve Delphine Labouret (“Innocents”) tarafından birlikte yazıldı. Sekiz bölümlük seri Elephant (Gaëlle Cholet ve Sandra Ouaiss) tarafından üretiliyor ve bu ay Paris'te çekime başlıyor. Uyarlama dizinin başrolünde Anne Marivin (“Ce soir je vais tuer l’assassin de mon fils”) yer alıyor. Seri katil avını ve polis gücünü bıraktıktan altı yıl sonra Rebecca, kocasından (Benjamin Biolay) ve çocuklarından uzaklaştıran depresyondan kaçmak için işe geri döner.

    Yüksek profilli oyuncular Samir Guesmi (“The Revenant”), Valérie Karsenti (“Household scenes”), Gregory Montel (“Call my agent”), Baptiste Lecaplain, Clotilde Courau, Patrick Timsit, Ophélia KolbMoussa Mansaly (“Validé”), Salim Kechiouche ve Pauline Cheviller (“Balthazar”) dizinin oyuncu kadrosundaki diğer oyuncular

    Elephant'la yapılan anlaşma, Fransa, İtalya, Iberia ve Latin Amerika'daki satışlardan sorumlu başkan yardımcısı Julien Leroux ve Sabrina Ayala tarafından Cineflix için gerçekleştirildi. “Marcella”, Rosenfeldt (Bron/Broen) tarafından Nicola Larder (Tunnel) ve yapımcı Tony Wood tarafından yaratıldı. ITV ve Netflix için Buccaneer Media diziyi üretti. Cineflix, bitmiş serilere münhasır dünya çapındaki dağıtım haklarını elde etti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top