Hesabım
    Kerry Washington, ABC Studios'la Olan Anlaşmasını Uzattı

    Washington, ABC için üretmeye devam edecek..

    Kerry Washington ve Simpson Street yapım şirketi, ABC stüdyolarıyla olan anlaşmalarını üç yıl daha uzattı. Washington yaptığı açıklamada, “Simpson Street, kuruluşundan bu yana insan deneyimini yükseltmek ve benzersiz farklılıklarımızı onurlandıran anlatılar oluşturmak için sanat ve eğlenceyi kullanmaya odaklandı. Atadığımız temelden gurur duyuyorum ve Jonnie Davis'le ABC Studios'taki vizyonumuzu en başından beri paylaşan olağanüstü ekiple ortaklığımızı genişletmekten heyecan duyuyorum.” dedi.

    Haber, Washington ve Simpson Street'in salı günü dört Emmy adaylığı almasının ardından geliyor. Washington, “Little Fires Everywhere” için mini dizi kategorisinde en iyi kadın oyuncu olarak ve aynı zamanda yönetici yapımcı rolü nedeniyle aday gösterildi. Simpson Street aracılığıyla yaptığı “American Son” ise en iyi TV filmi için aday gösterildi. “Live in Front of a Studio Audience” da varyete dalında aday oldu ve Washington, yürütücü yapımcıydı.

    Pilar Savone, Simpson Street’in üretim ve geliştirmeden sorumlu başkan yardımcısı olarak devam ediyor. Aynı zamanda “Little Firees Everywhere”de yapımcı olarak çalıştı. ABC Studios başkanı Jonnie Davis, “Kerry'nin ikonik karakteri Olivia Pope ile çok ortak noktası var; parlak, yetenekli ve her şeyi daha iyi hale getiriyor. Scandal'dan, 'Little Fires Everywhere’e kadar, kameranın önünde ve arkasında inanılmaz yeteneklerinden sürekli olarak etkileniyoruz. Simpson Street, dikkat çekici Pilar Savone başkanlığında bir sıkı bir ekip kurdu. ABC Stüdyolarını yaratıcı evleri haline getirdikleri için gurur ve minnettarlık duyuyoruz.” dedi.

    Washington, Simpson Street'i 2016'da başlattı. Şirketin kredileri arasında, HBO orijinal filmi “Confirmation”, Facebook Watch serisi “Five Points” ve “Little Fires Everywhere”'le “American Son” da var. Simpson Street şu anda Hulu'daki Lillian Li romanına dayanan “Number One Chinese Restaurant” adlı topluluk dramasını geliştiriyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top