Hesabım
    Brendan Gleeson'ın Trump'ı Canlandırdığı "The Comey Rule'dan İlk Video!

    Dizinin başrolünde Jeff Daniels yer alıyor.

    FBI Direktörü James Comey'nin çok satan kitabına dayanan gelecek Showtime mini dizisi The Comey Rule'un ilk tanıtım videosu yayınlandı. Gösterim tarihi konusunda tartışmalar olan dizi için yazar / yönetmen Billy Ray, ABD Seçim Günü'nden önce yayınlanması gerektiğinde ısrar etti ve kanal bu ısrara kayıtsız kalmadı.

    Jeff Daniels, giderek daha fazla endişe duyulan bir adam haline bürünen Comey rolünde yer alacak. Brendan Gleeson ise Başkan Donald Trump rolünü canlandırıyor. Fragman, Gleeson’un harika bir performans sergilediğinden emin olmamıza sebebiyet veriyor. Özellikle sesi ve fiziksel varlığı bize olumsuz hisler veriyor. Yıldızlarla dolu oyuncu kadrosunun geri kalanında ise Holly HunterScoot McNairy, Jonathan Banks, Amy Seimetz, Kingsley Ben-Adir, Brian d’Arcy James, T.R. Knight ve Joe Lo Truglio gibi isimler yer alıyor.

    27-28 Eylül tarihlerinde prömiyer yapacak olan mini dizide, James Comey görevdeyken yaşananlar ön planda olacak. Fragmandan da anlaşılacağı üzere Comey ve Trump'ın arasındaki ilişkiye odaklanacak olan dizi, 2016 yılındaki başkanlık seçiminde yaşananlar ve etkilerini de masaya yatıracak. Trump'ın rakibi Clinton, seçim zamanı yapıldığı iddia edilen müdahaleler ve Comey'nin görevden alınmasına kadar giden süreç hicivsel senaryonun ana hatlarını oluşturacak.

    Shattered Glass ve Breach filmleriyle övgüler alan, El Secreto de Sus Ojos uyarlaması Secret in Their Eyes filmiyle vasat bir iş ortaya koyan Billy Ray, diziyi yazıp yönetti. Son dönemin üretken isimlerinden Alex Kurtzman ise yapımcılardan biri olarak karşımıza çıkıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top