Hesabım
    Sarah Paulson'ın Başrolde Olduğu "Ratched"dan İlk Detaylar!

    "Guguk Kuşu"nun ikonik hemşiresi Netflix'le dönüyor..

    One Flew Over the Cuckoo's Nest, ülkemizdeki meşhur adıyla Guguk Kuşu, bir yeni projeyle karşımıza çıkıyor. Dizide, bir canavara dönüşmeden önceki hemşire Mildred Ratchedı izleyeceğiz. Sarah Paulson, ikonik hemşire Ratched rolünde. Dizinin yaratıcılarından biri, son dönemin en üretken isimlerinden olan ve American Horror Story’le büyük ün kazanan Ryan Murphy oldu. Ratched, 18 Eylül Cuma tüm dünyayla aynı anda sadece Netflix’te yayınlanacak.

    Ryan Murphy ve Ian Brennan'ın yeni dizisinde, bir akıl hastanesi hemşiresi olan Mildred Ratched'in yaşadıklarına ve 1975 tarihli filmdeki nefret oldu haline dönüşümünü izleyeceğiz. 1947'de Mildred, insan zihninde yeni ve rahatsız edici deneylerin başladığı önde gelen bir psikiyatri hastanesinde iş aramak için Kuzey Kaliforniya'ya gider. Mildred kendini özel bir hemşirenin ne olması gerektiği konusunda mükemmel bir görüntü olarak sunar, ancak işler ilerleyip zihinsel sağlık sistemine ve içindeki kişilere sızmaya başladığında, Mildred'in şık dış görünüşünün arkasındaki derin karanlık ve canavarlığın doğuştan değil, sonradan edinilen bir özellik olduğu ortaya çıkar.

    Dizinin iddialı oyuncu kadrosunda; Sarah Paulson (Mildred Ratched), Cynthia Nixon (Gwendolyn Briggs), Judy Davis (Nurse Betsy Bucket), Sharon Stone (Lenore Osgood), Jon Jon Briones (Dr. Richard Hanover) Finn Wittrock (Edmund Tolleson), Charlie Carver (Huck), Alice Englert (Dolly), Amanda Plummer (Louise) Corey Stoll (Charles Wainwright), Sophie Okonedo (Charlotte) ve Vincent D’Onofrio (Belediye Başkanı George Wilburn) bulunuyor.

    18 Eylül'de prömiyer yapacak dizinin yürütücü yapımcılığını Ryan Murphy, Ian Brennan, Sarah Paulson, Alexis Martin Woodall, Aleen Keshishian, Jacob Epstein, Jennifer Salt, Margaret Riley, Michael Douglas, Robert Mitas ve Tim Minear üstleniyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top