Hesabım
    FX'ten Dizilerle Dolu Bayram Maratonu Geliyor!

    Sevilen diziler ve filmler bayram boyunca FX'te!

    FX’in beğenilen ve ilgi odağı olan dizileri “Alef”, “Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D” ve “The Walking Dead”, 31 Temmuz Cuma’dan 2 Ağustos Pazar gününe kadar bayram günleri süresince FX Bayram Maratonu’nda yayınlanacak ve izleyiciyle buluşacak. Dizileri baştan sona izlemek isteyen ve evde olmayı tercih eden izleyiciler tam anlamıyla bir maraton yaşayacak. 

    FX ve BluTV’nin ortak projesi Alef'in kadrosunda; Kenan İmirzalıoğluAhmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen yer alıyor. Gizemli bir polisiye olan Alef’in yönetmen koltuğunda son yılların başarılı ismi Emin Alper bulunurken, senaristliği Emre Kayış, yapımı ise MAY Prodüksiyon üstleniyor. “Alef” 1. ve 2. bölümüyle 31 Temmuz Cuma günü saat 21.30’da, 3, 4 ve 5. bölümüyle 1 Ağustos Cumartesi günü saat 21.30’da, 6, 7 ve 8. bölümüyle 2 Ağustos Pazar günü saat 21.30’da FX ekranlarında olacak.

    Ajan Phil Coulson’ın liderlik ettiği S.H.I.E.L.D. Ajanları, dünyayı her türlü olumsuzluğa karşı korumakla görevliler. Agents of S.H.I.E.L.D, bilim-kurgu ve fantastik öğeleri, heyecanlı hikayelerle birleştiriyor. “Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D”'ın ilk sezonu ilk 9 bölümüyle 1 Ağustos Cumartesi günü saat 14.30’da, ilk sezonun son 8 bölümü ise 2 Ağustos Pazar günü saat 14.30’da FX ekranlarında.

    10 yıldan fazladır devam eden ve başka projelerin de doğmasını sağlayan The Walking Dead, haftanın her günü saat 00.00’da iki bölüm üst üste Türkçe alt azı ve dublaj seçeneğiyle yayınlanacak. Dizinin yayını ikinci sezondan altıncı sezona kadar, tüm bölümleriyle bayramdan sonra da devam edecek ve ağustos ayı boyunca FX ekranlarında olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top