Hesabım
    John Wick'in Yazarından ‘Splinter Cell’ Animasyonu Geliyor

    Derek Kolstad ve Netflix, güçlerini birleştiriyor.

    Netflix ve Ubisoft, “Splinter Cell” video oyununun animasyon serisi uyarlaması için anlaşma imzaladı. Variety'nin haberine göre “John Wick” film serisinin yaratıcısı Derek Kolstad, dizide yazar ve baş yapımcı olarak görev yapacak. Kaynaklara göre dizi, streaming hizmetinden iki sezon ve 16 bölümlük bir sipariş aldı.

    Netflix, Ubisoft ve Kolstad temsilcileri, anlaşmanın özellikleri hakkında henüz yorum yapmadılar. İlk “Splinter Cell” oyunu, eleştirmenlerden büyük övgüler topladı ve önemli satış rakamları elde etti. Oyun, eski ABD Donanması üyesi Sam Fisher'ı izliyor ve gizemli Üçüncü Echelon bölümü için NSA tarafından işe alındıktan sonraki maceralarına odaklanıyor. Oyun, altı devam bölümü ve bir dizi roman ortaya çıkardı. Bir “Splinter Cell” filmi yıllardır bekleniyordu. Tom Hardy, Fisher'ın 2012'ye geri dönmesi üzerinden ilerleyen bir proje için anlaşma imzalamıştı ama proje daha sonra belirsiz bir süre ertelendi. 

    Kolstad, bugüne kadar üretilen üç “John Wick” filmlerinin hepsinde çalıştı ve filmler dünya çapında 584 milyon dolardan fazla hasılat elde etti. Kolstad’ın diğer son kredileri arasında Kevin Hart ve John Travolta'nın oynadığı Quibi dizisi “Die Hart”ın birlikte da yaratılması yer alıyor. Ayrıca, Disney Plus'ta “Falcon and Winter Soldier” dizisinde çalıştı ve Universal için “Nobody” filmini bitirdi. Filmin önümüzdeki yıl gösterime girmesi bekleniyor. “Falcon ve Winter Soldier”ın ise bu yıl çıkması bekleniyor.

    “Splinter Cell”, Ubisoft'un bir platformla bir araya geldiğini görebileceğimiz ilk seri değil. Şirket ayrıca, Apple TV Plus serisi “Mythic Quest”i de üretiyor. Bu gösteri Rob McElhenney'den geliyor ve “World of Warcraft” tipi çevrimiçi rol yapma oyunu bir anlatımdan geliyor. Dizi, prömiyerinin öncesinde ikinci bir sezon için yenilendi. Ubisoft, daha önce 2016 yılında Michael Fassbender'ın oynadığı bir filmde “Assassin’s Creed” oyununu da uyarlamıştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top