Hesabım
    Al Pacino'lu "Hunters", İkinci Sezon Onayı Aldı!

    Nazi avı devam ediyor..

    Al Pacino'lu Nazi avı dizisi “Hunters”, Amazon'dan ikinci sezon onayı aldı. Dizi, Nikki Toscano'yla birlikte yapımcı ve ortak showrunner olarak da hizmet veren David Weil tarafından oluşturuldu. Jordan Peele ayrıca Monkeypaw Productions adı altında Win Rosenfeld'le birlikte prodüksiyon yapıyor. Alfonso Gomez-Rejon pilot bölümü yönetti ve aynı zamanda baş yapımcı olarak projede yer alıyor.

    Nelson McCormick'in, Sonar Entertainment’dan David Ellender’la birlikte yürütücü yapımcılığını üstlendiği dizide Amazon Studios, Monkeypaw ve Sonar, birlikte prodüksiyon yapıyor. “Hunters”, 1977'de New York'ta yaşayan Nazi avcıları grubunu takip ediyor. Avcılar, bilindiği gibi, yüzlerce üst düzey Nazi yetkilisinin aramızda yaşadığını ve ABD'de Dördüncü Reich yaratmak için komplo kurduklarını keşfediyor. İlk sezon 21 Şubat'ta prömiyer yapmıştı.

    Amazon Studios'un başkanı Jennifer Salke, “Hunters, David Weil'in cesur vizyonu ve korkusuz hayal gücüyle birleşerek, dünyanın dört bir yanındaki Prime Video müşterilerinin ilgilendiği heyecan verici, hareketli, aksiyon dolu bir ilk sezon ortaya çıkardı. Yapımcı Jordan Peele ve 'Hunters', daha fazlası için bizimle birlikte olacaklar.” dedi

    İlk sezon kadroda, gelmiş geçmiş en iyi oyunculardan Al Pacino'nun yanı sıra, Logan Lerman, Jerrika Hinton, Josh Radnor, Kate Mulvany, Tiffany Boone, Greg Austin, Louis Ozawa, Carol Kane, Saul RubinekDylan Baker ve Lena Olin yer aldı. Amazon Studios, David Weil tarafından oluşturulan ve Jordan Peele tarafından yapımcılığı üstlenilen Amazon Original serisi Hunters'ın ikinci sezonunu, dünya çapında 200'den fazla ülkede ve bölgede Amazon Prime Video'da yeniden yayınlayacağını açıkladı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top